MITITELU NE ,,LINIŞTEŞTE’’: SANSE INFIME SĂ O AVEM PE ,,U’’ ÎN LIGA A II-A DE LA ANUL

Visul suporterilor olteni de a vedea din nou fotbal este pus sub semnul întrebării de o promisiune pe care Adrian Mititelu a făcut-o.

Deţinătorul brandului Universitatea Craiova a anunţat că va forma din nou o echipă de fotbal doar după ce Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir nu vor mai fi la conducerea FRF şi LPF.

„Când aud de o nouă echipă în Craiova, îmi vine rău! De un nou început al Universităţii Craiova se poate discuta, dar nu există, până nu tranşăm conflictul nostru cu FRF şi până nu pleacă din fruntea fotbalului românesc Sandu Mircea şi Dumitru Dragomir. Nu o să fac niciodată vreo tranzacţie cu ei! La final, vor fi condamnaţi la închisoare! Echipa asta, aşa cum o ştim, nu se va întoarce în fotbalul românesc, până când ei nu vor fi plecaţi de acolo. Când ne vom întoarce, fotbalul nostru va fi liber, fie că va fi peste trei luni sau peste trei ani!”, a spus cel mai slab şi mai sărac patron din istoria Universităţii Craiova la Radio Sport Total FM. „Nu am nici un dubiu cu privire la deznodământ, însă nu se va termina bătând din palme. În instanţă nu se lucrează ca la Federaţie. Preocuparea celor de acolo e să tragă de timp, să inventeze diferite lucruri. Nu mai au nici o cale de ieşire! Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir o să plece, vă spun eu. Staţi liniştiţi! Am fost optimist, când am spus că se va întâmpla în două-trei luni, dar nu înseamnă că au scăpat!”, a mai spus atotştiutorul şi pseudofinanţatorul Adrian Mititelu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.