MOGOŞANU ŞI-A STABILIT LOTUL PENTRU ANTALYA

După două săptămâni de ,,dezmorţire’’ pe plan local, formaţia antrenată de Daniel Mogoşanu, ALRO Slatina, va începe de luni o nouă etapă a pregătirii, în programul aluminiştilor figurând un cantonament în Antalya (30 ianuarie – 11 februarie), cartierul general fiind stabilit la hotelul ,,Arcadia’’ din Belek. Conducerea olteană a stabilit un lot de 24 de jucători pentru această deplasare, fiind vorba despre: portari: Mecea, G. Savu, Bănică; jucători de câmp: Vigariu, Pasăre, Vişa, Grosu, Anghelina, Ed. Stoica, Sg. Popescu, Quist, Coman, Precup, Vuculescu, I. Stancu, Săceanu, Creţu, Crăciun, Stoianof, Ene, Răducu, M. Voicu, Boroiban, E. Badea.

În zilele de 7, 8 şi 9 februarie, aluminiştii au în program jocuri amicale, adversarii urmând să fie aflaţi până duminică.
În cantonamentul din Antalya, antrenorul Daniel Mogoşanu le-a pregătit jucătorilor un program cu două antrenamente pe zi. „Dimineaţa vor avea loc antrenamentele cu caracter fizic, iar după-amiaza vor fi tehnico-tactice. Au fost ceva probleme legate de kilograme, însă ei au termen ca până la plecare să revină la greutatea optimă. Trebuie să înţeleagă că poartă responsabilitatea deciziilor, a acţiunilor lor. Ca atare există reguli după care trebuie să ne ghidăm, nimeni nu este privilegiat”, a declarat antrenorul Daniel Mogoşanu.

La revenirea din cantonament, aluminiştii vor avea o zi liberă, după care îşi vor relua pregătirea pe plan local, urmând ca până la startul returului să susţină patru jocuri de verificare, fiind vorba despre o „dublă“ cu CSM Vâlcea, pe 18 februarie (în deplasare) şi 22 februarie (pe teren propriu), şi una cu FC Caracal, pe 26 şi 28 februarie.

ALRO, buget frumos

În cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Judeţean, consilierii au aprobat bugetul pentru ALRO Slatina, fiind vorba despre 24 de miliarde lei vechi. „Am cerut şi ni s-a aprobat un buget pentru un club profesionist. Ne-am luat un angajament, pentru că în momentul în care ceri trebuie să dai, să terminăm în acest sezon pe locurile trei-patru, nu mai putem spera la primele două poziţii decât dacă batem Timişoara în meci direct, iar dacă vor fi probleme legate de licenţă, să putem profita. Dacă nu, în sezonul următor obiectivul nostru este clasarea pe primele două locuri. Lotul este în mare format, în vară vom aduce unu, doi fotbalişti. Eu aşa cred, cu lotul acesta am putea face faţă în Liga I”, a declarat preşedintele celor de la ALRO Slatina, Jean Niţulescu.

Alexandru Vîrtosu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.