MOGOŞANU ŞI COMPANIA, OFICIAL ÎN VACANŢĂ

Oficialii, staff-ul tehnic şi jucătorii de la ALRO Slatina s-au văzut luni, la stadionul „Metalurgistul“, pentru ultima dată pe anul 2011, vacanţa mult aşteptată intrându-şi în drepturi. Fiecare jucător a fost pus în temă să-şi planifice timpul liber astfel încât pe 16 ianuarie, la reunirea lotului, să nu fie obosit, întrucât urmează un cantonament solicitant şi un retur de „foc“.

„Ne-am întâlnit pentru ultima dată pe anul acesta. Urmează să intrăm în vacanţă. Reunirea lotului va fi pe 16 ianuarie, iar la sfârşitul lunii mergem în cantonament. O să anunţăm în timp util locaţia, perioada, toate aceste lucruri, ele sunt structurate în momentul ăsta“, a spus, pentru gazetanoua.ro, antrenorul aluminiştilor, Daniel Mogoşanu, refuzând să facă un bilanţ al turului de campionat. „N-aş vrea să discut unele lucruri în acest moment. Suntem în vacanţă şi putem să spunem «Sărbători fericite!». Rămâne de văzut ce va fi în continuare“, a mai spus Daniel Mogoşanu.

ALRO Slatina a încheiat prima jumătate a actualei stagiuni a Ligii a II-a pe poziţia a şaptea în ierarhia seriei de Vest, cu 22 de puncte acumulate, la 12 lungimi distanţă de locurile ce asigură promovarea în Liga I.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.