Moutinho, Mitic şi Dina, tot mai departe de Severin

Misiunea de salvare pentru CS Turnu Severin devine tot mai grea după ce lotul lui Jerry Gane, George Biţă şi Tibi Lung este pe cale să mai piardă trei “piese” grele. Portughezul Hugo Moutinho este gata să ofere semnătura moldovenilor de la CSMS Iaşi, tot la contracandidata oltenilor în lupta pentru evitarea retrogradării fiind posibil să ajungă şi sârbul Milan Mitic. Trecere sub comanda lui Liviu Ciobotariu este de fapt o chestiune de timp, ambii fotbalişti aşteptând nerăbdători să fie declaraţi liberi de contract de către comisiile LPF, nefiind plătiţi de mult timp, decizia rămânând în pronunţare.

Moutinho_0093

“Abia aştept să mă declare liber, ca să ştiu ce am de făcut în continuare. Aşa că deocamdată mă antrenez cu Severinul, care însă duminică pleacă într-un stagiu de pregătire peste hotare. Cert este că dacă pot semna cu o altă echipă, în proporţie de 90 la sută aceea va fi CSMS Iaşi, după ce am declinat deja ofertele Timişoarei, Bihorului şi Mureşului. Mă încântă faptul că aş putea colabora cu antrenorul Liviu Ciobotariu”, a declarat Hugo Moutinho, pentru Evenimentul Regional al Moldovei.
De serviciile lui Moutinho s-au mai interesat şi divizionarele secunde FCM Târgu Mureş, FC Bihor şi ACS Poli Timişoara.

Mitic_0076

“Nu ştiu dacă vin la Iaşi, mai ales că momentan nu pot semna cu nimeni. Aştept un răspuns clar de la comisie, iar după aceea putem discuta la modul cel mai concret pe marginea acestui subiect. Că aş avea varianta să joc la CSMS Iaşi este o cu totul altă problemă, cum la fel de adevărat este că de mine s-a interesat şi un club din Kazashtan”, a spus Milan Mitic, la rândul său.

Dina

Tot la capitolul “pierderi” ar putea fi trecut şi Mihai Dina, care s-a pregătit de la începutul anului sub comanda lui Jerry Gane. Fostul atacant al Universităţii Craiova a părăsit joi cantonamentul severinenilor şi s-a îndreptat spre Banat, unde urma să negocieze posibila “înrolare” la ACS Poli Timişoara. “Sunt în drum spre Timişoara şi sunt şanse foarte mari să semnez. Nu vreau să mă pronunţ de acum, voi discuta cu cei de acolo în această seară sau mâine şi sper să ajungem la un numitor comun. Dacă oferta lor e mai bună, nu mă mai întorc la Severin“, a afirmat Mihai Dina, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
Pentru CS Turnu Severin urmează un nou pas important în vederea returului, în această dimineaţă urmând să se prezinte la Craiova, pentru efectuarea vizitei medicale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.