Mutu a scăpat de Kosovar, Săpunaru se prezintă în faţa justiţiei

Căpitanul echipei naţionale a României, Adrian Mutu, a reuşit să ,,stingă” problema cu Berat Racaj, ospătarul kosovar pe care l-a ,,boxat’’ în urmă cu doi ani, la Florenţa, pe când evolua la Fiorentina. Atacantul Cesenei a scăpat ieftin, i-a oferit albanezului suma de 2.000 de euro, dintre care 800 de euro au fost folosiţi de acesta pentru operaţia estetică de îndreptare a nasului, informează Libertatea.

“Au fost zvonuri că Mutu i-ar fi dat 10.000 de euro şi o maşină kosovarului. Prostii! De fapt, cei doi au picat la pace pentru o sumă mult mai «subţire», ca să nu zic derizorie. 2.000 de euro au fost de ajuns. Din câte ştiu eu, Racaj a folosit 800 de euro pentru operaţia estetică, să-şi îndrepte nasul, iar restul i-a băgat în buzunar. A zis şi «sărut mâna!» pe praful ăsta! Aşa că Adrian e liniştit acum”, a dezvăluit un apropiat al “Briliantului” pentru sursa citată.

Nu la fel de norocos este şi Cristi Săpunaru, care tocmai a aflat când va apărea pentru prima dată în faţa justiţiei din Portugalia, în urma scandalului de la finalul unui meci cu Benfica, disputat în urmă cu aproximativ doi ani. Atunci, pe 20 decembrie 2009, Săpunaru şi colegii săi Hulk, Helton, Cristian Rodriguez şi Fucile s-au luat la bătaie cu doi dintre agenţii de pază aflaţi pe tunelul care ducea la vestiarele stadionului ,,Da Luz’’, imaginile fiind surprinse de camerele de supraveghere. Românul, alături de Hulk, au fost cei mai „activi” oameni în respectivul conflict, ei fiind de altfel şi cei daţi în judecată de către victime. Tribunalul de Instrumentare a Cazurilor Criminale din Lisabona a anunţat că pe 16 martie va avea loc prima înfăţişare în faţa Instanţei a celor două părţi. Cei doi oameni de ordine, Sandro Correia şi Ricardo Silva, solicită despăgubiri ce depăşesc 45.000 de euro, bani care vor fi donaţi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.