MUTU NU MAI E MUTU

Agenţia Datasport a notat, după partida Atalanta Bergamo – Cesena, scor 4-1, din campionatul Italiei, în care atacantul Adrian Mutu a fost titular la oaspeţi, că românul a fost inexistent în acest joc, deşi a evoluat până aproape de final, informează Mediafax.

„Mutu inexistent. La începutul jocului părea să fie seara sa, dar situaţia s-a schimbat odată cu trecerea minutelor. El a ieşit în evidenţă doar la acel fault pentru care a primit doar un cartonaş galben”, menţionează Datasport, care l-a notat pe Mutu cu 4.

Dottorcalcio.info a scris că vârsta nu i-a afectat lui Mutu capacitatea de a juca bine: „La Bergamo Mutu a încercat să lovească un adversar cu cotul. Vârsta nu i-a afectat picioarele de clasă, dar nici nu i-a schimbat «capul» de prea multe ori scăpat de sub control. Irecuperabil”.

Echipa Cesena, cu atacantul Adrian Mutu pe teren 88 de minute, a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), de formaţia Atalanta Bergamo, în cadrul unei restanţe din prima etapă a campionatului Italiei. Golurile gazdelor au fost marcate de Denis ’17 (penalti), Marilungo ’18, ’44 şi Peluso ’71, în timp ce pentru Cesena a înscris Candreva ’12. Adrian Mutu a fost schimbat în minutul 88, cu Arrigoni. Atacantul român a primit un cartonaş galben în minutul 78.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.