Naşu’ a scăpat de Pălărie

DSC_0175
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a făcut alergie la craioveni sau cel puţin asta demonstrează ultima sa acţiune din cadrul Comitetului Executiv. Deranjat de atitudinea lui Marian Pălărie (foto, în dreapta), reprezentantul fotbalului feminin din România, din cadrul Comitetului Executiv din 20 iulie 2011, acesta abţinându-se la votul privind dezafilierea Universităţii Craiova, „Naşu’“ a stat la pândă, ca să-l prindă în „ofsaid“. Luni, în cadrul Comitetului Executiv, Mircea Sandu a reuşit să se răzbune pe Pălărie. La iniţiativa şefului FRF, craioveanul a fost „suspendat din calitatea de membru în Comitetul Executiv, până la proxima Adunare Generală“, după cum se arată în comunicatul postat pe frf.ro.
„Preşedintele a fost primul care a votat pentru suspendarea mea, după care, într-un interval de 20 de secunde, la privirile insistente ale lui Mircea Sandu, au ridicat mâna alţi patru, şi, la puţin timp, încă trei persoane, totalul devenind opt, exact cât îi trebuia ca să mă suspende. S-au abţinut trei persoane. Eu mă aşteptam să se ajungă aici. Este o poveste mai lungă, de fapt. Pe 16 ianuarie anul acesta, la Adunarea Generală a cluburilor de fotbal feminin, l-am contrazis pe preşedintele Mircea Sandu şi am făcut şi un gest cu mâna a lehamite. S-a răstit imediat la mine: ‘Nu dai din mână în faţa mea’. De acolo mi se trage! După şedinţă s-au strâns imediat 14 semnături pentru convocarea Adunării Generale, în care să aibă loc revocarea mea din funcţie. Eu am contestat şi acum, la Comitetul Executiv de luni, prezenţa unor cluburi cu probleme şi a anumitor conducători la Adunarea Generală la care am fost propus pentru suspendare, iar lui nu i-a convenit deloc“, a explicat Marian Pălărie, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

S-a resemnat
Marian Pălărie este revoltat de ceea ce i s-a întâmplat şi nu pare dispus să lupte contra „morilor de vânt“, fiind convins că Mircea Sandu îşi va lua toate măsurile de precauţie ca să-l vadă plecat din structura FRF. „Pentru ei e foarte greu de motivat decizia luată. Ca să fie suspendat din funcţie un membru al Comitetului Executiv trebuie să se întâmple două lucruri: să nu-şi îndeplinească sarcinile de serviciu ori să nu fie demn pentru funcţia respectivă. Motivarea lor este că eu nu mi-am făcut treaba la Sporting Craiova, unde sunt preşedinte, în sezonul precedent. Mi s-a reproşat că Sporting, din cauza problemelor financiare, nu a asigurat codiţiile necesare organizării unor partide de fotbal, fapt pentru care echipa mea a fost sancţionată de Comisia de Disciplină la data respectivă. Punctez că acest lucru nu are nimic în comun cu funcţia şi cu activitatea mea de membru al Comitetului Executiv. Eu mi-am îndeplinit atribuţiile de la FRF. Este practic o răzbunare şi nu am ce face“, a punctat Marian Pălărie. „Aştept hotărârea scrisă a Comitetului Executiv şi hotărârea Adunării Generale din 9 mai, de revocare din funcţie. Nu-mi fac speranţe că mi se va schimba soarta. Ştiţi cum se votează acolo… După Universitatea Craiova, a venit rândul meu să fiu scos din fotbal”, a încheiat Marian Pălărie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.