Naţionala de polo merge la Jocurile Olimpice!

Poloiştii tricolori şi-au îndeplinit la Edmonton cea mai mare dorinţă din carieră: calificarea la Jocurile Olimpice. După un turneu infernal, cu 8 meciuri în 8 zile, jucătorii antrenaţi de Istvan Kovacs au reuşit să atingă faza semifinalelor, unde au pierdut, 11-6, în faţa Spaniei. Locul patru ocupat echivalează însă cu prezenţa la competiţia de la Londra.

Cosmin Radu, Mladost Zagreb: ”Am fost bine pregătiţi, nu am avut nicio îndoială că putem să ne calificam şi asta s-a vazut în toate meciurile pe care le-am jucat.”

Poloiştii promit să nu se mulţumească doar cu o participare la Londra. Tragerea la sorţi a grupei din care va face parte România la Jocurile Olimpice va avea loc pe 6 mai.

Alexandru Ghiban, Steaua: “Noi încercăm să mergem la Jocurile Olimpice şi să scoatem un rezultat cât mai bun. De dezamăgit nu mai avem cum să dezamăgim.”

Cosmin Radu, Mladost Zagreb: “Au fost 16 ani grei în care ne-am uitat din afară cum alţii joacă la Jocurile Olimpice. Am demonstrat că merităm sa mergem acolo şi că suntem o generaţie bună”.

Sursa: Digi Sport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.