Neînţelegeri privind imnul lui Adrian Păunescu

pavel-badea-birou

Directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a declarat în conferinţa de presă de duminică faptul că noua echipă a oraşului şi-a asigurat imnul („Cântec pentru Oltenia” – n.r.) compus de Adrian Păunescu, însă fiul poetului, Andrei, a infirmat acest lucru astăzi, la Radio GSP.
„Imnul este cel pe care îl iubim cu toţii, al marelui poet Adrian Păunescu. În acest sens avem o înţelegere cu familia dânsului pentru a-l folosi exclusiv la meciurile echipei noastre”, afirma Pavel Badea la sfârşitul săptămânii trecute.
La rândul său, Andrei Păunescu a fost vehement: „Nu ştiu cu ce familie Păunescu a vorbit Pavel Badea. Cu cineva din familia noastră nu a discutat nimeni. Nu s-a discutat nimic şi nu există nici o înţelegere. Mă deranjează minciuna şi dezinformarea. În ultimii ani, când merg la spectacole, eu le zic tuturor că ţin cu Universitatea, chiar dacă nu mai există. E echipa pe care o iubesc şi acum, când este într-o perioadă de leşin sau de încercare de revenire”, a spus Andrei Păunescu.
Reacţia conducătorilor CS Universitatea Craiova nu s-a lăsat aşteptată, aceştia explicând situaţia printr-un comunicat. „Precipitarea evenimentelor din aceste zile, inerente oricărui început de drum, m-au determinat să anticipez puțin lucrurile în direcția dorită de mine. Astăzi am primit asigurări de la cei doi parteneri din această asociere că discuția cu familia Păunescu pentru dreptul de utilizare al imnului Universității Craiova, creat de marele nostru poet Adrian Păunescu, se va finaliza în câteva zile”, se arată într-un comunicat semnat de Pavel Badea, directorul executiv al CS Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.