NEŢOIU ŞI SOLOMON VOR SĂ PUNĂ DE-O ECHIPĂ LA CRAIOVA

Omul de afaceri Gigi Neţoiu a dezvăluit că discută pentru un proiect cu Primăria din Bănie ca să refacă Universitatea Craiova.

,,Comandantul’‘ e pregătit să se întoarcă în fotbalul românesc! Ca investitor, dar nu la Dinamo, de unde a plecat în vara 2006, ci la Craiova, pe care a părăsit-o în urmă cu aproape un deceniu. „Am discutat cu primarul Antonie Solomon vizavi de un proiect la stadion, care să înceapă în primăvară, apoi o să mai vorbim şi despre posibilitatea creării unei noi echipe a oraşului. Craiova merită să aibă o formaţie puternică în prima ligă. La Dinamo nu cred că mă mai întorc, acolo sunt alţi şefi… Le doresc succes şi să câştige campionatul!”, a declarat Neţoiu, pentru Click.

Referitor la şansele roş-albilor de a lua titlul, Neţoiu a punctat: „Le mai trebuie 2-3-4 transferuri în iarna asta ca să reziste şi să spere la campionat. Dinamo a avut şi şansă în cîteva meciuri, însă, în linii mari, a fost cea mai constantă echipă, n-a ajuns întîmplător pe poziţia întîi. Suporterii se vor întoarce la stadion dacă vor avea parte de fotbal de calitate. Să joace echipa bine şi-atunci va fi şi arena plină”.
„E bine şi pentru Dinamo că Steaua aduce puncte din cupele europene. De realizările roş-albaştrilor vor profita toate cluburile din România”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.