Neţoiu vorbeşte despre noua echipă a Craiovei

Anunţată oficial astăzi de Mircea Sandu, noua echipă din oraşul Craiova va lua naştere în cel mai scurt timp. Proiectul este deja pus pe hârtie, discuţiile sunt avansate, iar oltenii vor avea un lot nou şi un stadion modern. Iată toate detaliile şi oamenii care sunt implicaţi în proiect.

Iniţiatorii proiectului „Ştiinţa Craiova“ sunt Gigi Neţoiu, Rodion Cămătaru şi Sorin Cârţu. În proiect este implicat şi Antonie Solomon, candidat la Primăria Craiova.
Gigi Neţoiu a explicat detalii despre noua echipă a Craiovei. „Am discutat mereu, primarul e de acord, iar peste 20 de componenţi ai Craiovei Maxima sunt de acord. Fotbalul fără Craiova este mult mai sărac. Reacţiile autorităţilor sunt pozitive. Proiectul este serios, se lucrează la el. Am primit garanţii verbale“, a menţionat Neţoiu.
„Comandantul“ a precizat că nu doreşte pachetul majoritar de actţiuni, care ar urma să îi revină Primăriei. „O societate a Primăriei va avea pachetul majoritar de acţiuni, iar în rest vor fi 40-50 de acţionari. Şi fostele glorii vor avea acţiuni. Noua echipă îşi propune să rămână în prima divizie cel puţin cât a stat şi fosta echipă. Discuţiile se vor relua marţi“, a dezvăluit Neţoiu.

Stadion nou, pentru echipă nouă
Noua echipă din Craiova nu va juca însă pe stadionul „Ion Oblemenco“. Până în 2015, oltenii vor juca pe stadionul „Extensiv“, iar apoi se vor muta pe un stadion nou.

„Se va face un stadion nou, va avea în jur de 25 de mii de locuri. În maximum doi ani şi jumătate va fi gata stadionul. Până când va fi gata noul stadion se va juca pe Extensiv, pentru că Ion Oblemenco nu mai corespunde“, a punctat Neţoiu.
În încheiere, Neţoiu a apreciat că fanii vor fi alături de noua echipă care ar urma să preia palmaresul Universităţii Craiova. „Cum să nu susţină fanii? E aceeaşi Craiova! Licenţa veche nu mai exista din 2002!“, a conchis Neţoiu.

Sursa: Onlinesport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.