Neţoiu vrea la Craiova, nu la Dinamo

Fost finanţator la Craiova şi la Dinamo, Gigi Neţoiu plănuieşte să investească din nou la prima dintre ele. Omul de afaceri a dezvăluit că s-a implicat deja într-un proiect în Bănie.

„Lucrez la un proiect cu primarul Solomon, vrem să facem un stadion ultramodern acolo. Vrem să facem o echipă nouă împreună cu marii jucători, Consiliul Local, Primăria, oameni de afaceri printre care şi eu. Construcţia noului stadion va dura în jur de doi ani, într-o lună sper să avem proiectul. În tot acest timp, echipa trebuie să fie în A.

Va fi dărâmată arena „Ion Oblemenco“ şi construită una nouă. Adrian Mititelu practic nu mai are o echipă acum. Societatea care are palmaresul cred că e la Finanţe. Şi chiar dacă ar fi reafiliată, are prea multe datorii.

De ce n-aş fi primit cu simpatie la Craiova, am făcut o echipă acolo pe care am dus-o de pe locul 13 pe primul loc?! Când am plecat am spus că o fac pentru că nu vreau să fiu părtaş la decăderea ei. Şi uite că echipa e dezafiliată acum.

Discut zilnic cu Sorin Cîrţu, Cămătaru. Oricine se poate implica în noul proiect, inclusiv Gică Popescu. Aş vrea să fie câţi mai mulţi investitori”, a declarat Neţoiu.

Sursa: gsp.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.