Oltenii, sub presiunea punctelor

Runda a 25-a din Liga a II-a, seria Vest, se anunţă foarte “delicată” pentru formaţiile oltene, toate evoluând pe teren străin, sâmbătă, de la ora 11.00. Singura formaţie din regiune care poate răsufla uşurată este CSM Vâlcea, gruparea din Zăvoi beneficiind de trei puncte la “masa verde” în urma deciziei de “abandon” a Arieşului Turda.
Cel mai greu meci pare să-l aibă ALRO Slatina, trupa lui Sorin Cârţu şi George Biţă urmând să dea piept cu FC Argeş, ambele formaţii fiind aspirante la locul trei din clasament. În cazul unui rezultat negativ, aluminiştii îşi pot lua gândul de la obiectiv, însă nici piteştenii nu-şi permit vreun pas greşit chiar în Trivale. “Pentru noi nu este un meci atât de decisiv, cât este pentru ALRO, că noi nu avem obiectiv promovarea, dar la ei (slătineni – n.r.) s-a investit foarte mult şi e clar că dacă vor pierde nu mai au nici o şansă la locul trei. Au investit foarte mult, au şi antrenor cu nume, au jucători de prima divizie şi tocmai de asta spus că presiunea este la ei”, a spus, pentru Olt TV, piteşteanul Cristi Dulcea, atacant care în turul campionatului a îmbrăcat tricoul oltenilor. “Sunt undeva unde sunt foarte liniştit, şi eu şi familia, şi asta contează foarte mult. Speram din tot sufletul să fac treabă şi la Slatina, dar nu s-a putut, şi acum vreau să câştigăm, pentru că jucăm acasă. Nu este vorba despre nici o revanşă”, a completat Dulcea.
Nici Gaz Metan Severin nu va avea un joc uşor cu FC Maramureş, deşi locurile ocupate de cele două combatante în clasament ar trebui să ne “contrazică”. Băimărenii sunt în apropierea “nisipurilor mişcătoare” şi asta îi face foarte pericoloşi. “Este un meci important pentru noi, dacă vrem să stăm acolo, în faţă. Am studiat jocurile lor şi pot spune că întâlnim un adversar imprevizibil, care nu stă bine în clasament, dar sper să fim inspiraţi în faza de atac şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a spus antreorul Marian Bondrea pentru GdS.
Deplasare grea are şi FC Olt Slatina, elevii lui Dan Oprescu urmând să evolueze împotriva Mureşului Deva, acesta fiind unul dintre meciurile “cheie” pentru salvarea de la retrogradare. Un succes ar însemna o adevărată “gură de oxigen” pentru gruparea olteană, rezultat care ar condamna practic gazdele la retrogradare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.