PANDURII AU CÂŞTIGAT ÎN FAŢA NEMŢILOR DE LA DUISBURG

Formaţia olteană Pandurii Târgu Jiu a obţinut, astăzi, prima victorie din cantonamentul susţinut în Antalya, scor 3-2, contra germanilor de la MSV Duisburg (liga a doua), la care activează şi românul Emil Jula. Golurile pandurilor au fost marcate de J. Shao (‘18-autogol), Matulevicius (‘25), Călin Cristea (‘33-penalti), respectiv V. Domovchiski (‘40) şi Emil Jula (‘53).

Pandurii a început în formula: Lazar – Rusu, Viera, Cardoso, Al. Vlad – Voiculeţ, Nistor, Cristea – Al. Grigoraş, Matulevicius, Batin şi şi-a dominat adversarul. Matulevicius, surpriza plăcută, a avut prima şansă de gol, mingea reluată cu capul de lituanian fiind respinsă de portar în bară (‘11). După două jocuri fără reuşite, gorjenii au spart gheaţa în faţa nemţilor. Batin a deschis scorul cu un şut deviat (’18, 1-0), iar Matulevicius a dublat avantajul, servit excelent de Batin (’25, 2-0). Tot lituanianul a scos un penalti transformat de Cristea (’33, 3-0). MSV Duisburg a redus din diferenţă prin Domovchiyschi cu un şut fantastic, în vinclu, de la treizeci de metri (’40, 3-1).

În partea a doua Grigoraş a trimis pe teren toţi jucătorii apţi de pe bancă, inclusiv pe cei aflaţi în probe, Neagu, Campisi, Brahmia şi un portughez nou sosit, Sebastiao Noguero, iar Duisburg a profitat şi a mai marcat o dată prin românul Jula (’53, 3-2).

„Prima repriză a fost mai bună, când am folosit un 11 aproape de standard şi rezultatul e bun. Îmi pare rău de Rusu, care a devenit indisponibil. Sunt patru jucători pe care nu pot conta, dar aştept să depăşim faza asta, să revină. Jucătorii aduşi în probe, care nu au fost folosiţi azi, nu intră în planurile mele. Este posibil să completăm lotul cu trei-patru nou veniţi. Abia la cel de al doilea cantonament, mă voi decide asupra potenţialului individual, colectiv, de aici vin şi schimbările privind strategia”, a spus antrenorul oltenilor Petre Grigoraş, la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.