Pandurii au remizat cu FK Zeta Golubovci

BACILA ANTRENAMENT(1)

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat duminică seară în compania echipei FK Zeta Golubovci, ocupanta poziţiei a 11-a în campionatul din Muntenegru. Antrenorul Cristi Pustai a dorit să înceapă partida cu următorul unsprezece: Mingote – Unguruşan, Viera, Paraskevas, Vlad, Voiculeţ, Nicoară, Grigoraş, Anton, Popin şi Cristea. Din păcate, o uşoară accidentare la încălzire l-a scos din echipă pe Claudiu Voiculeţ, care a fost înlocuit cu Predescu. Portarul Pedro Mingote a fost menţinut în poartă timp de 90 de minute, în timp ce restul jucătorilor au fost schimbaţi pe parcursul reprizei a doua. La pauză au fost trimişi pe teren Pleaşcă, Alaverdashvili şi Matulevicius, iar Rada şi Buleică au intrat din minutul 60, Rusu şi Lemnaru în minutul 70, Piţian în minutul 75 şi Cocină din minutul 80.

Cosmin Băcilă a revenit duminică în cantonamentul din Antalya, după ce a fost învoit câteva zile, motivul fiind că a devenit tată. „A fost un eveniment special pentru mine naşterea fiului meu, şi ne-am bucurat de acest moment. Nu ştiu dacă o să fie fotbalist. E destul de grea viaţa asta de fotbalist. Trebuie să iubeşti ceea ce faci, dacă nu, nu ai cum să ajungi fotbalist. Sunt multe greutăţi, nu ai cum să treci peste ele dacă nu iubeşti fotbalul“, a declarat Cosmin Băcilă, pentru site-ul oficial al clubului.
Tot la capitolul reveniri şi-au trecut numele Dan Nistor şi Mihai Răduț, care au beneficiat de puţină relaxare după cantonamentul pe care l-au susţinut cu naţionala României. Nistor, Răduţ, Băcilă şi John Ibeh s-au antrenat separat, fiind supravegheaţi de preparatorul fizic Ferenc Bajko. Cât despre Iulian Mamele, acesta urmează un tratament de recuperare în ţară, după ce operaţia la tendon suferită în această iarnă i s-a inflamat în primul stagiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.