Pandurii nu făcură nimic la Galaţi

Liga I

Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu 2-1

Stadion „Oţelul“, spectatori: 3.000.

Au marcat: Didi (’41, ‘44) / Al. Maxim (‘12).

Oţelul Galaţi: Grahovac – Râpă, Perendija, Sg. Costin, S. Ilie – Neagu (’52, Filip),Giurgiu – Antal (’85, Stromajer), Didi, Iorga – Pena (’62, Punosevac).

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Cardoso (’66, Lemnaru) – Rusu (’46, Nistor), Pintilii – Al.Maxim, Voiculeţ, C. Cristea – Al. Grigoraş (’80, Brata).

Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Didi, Grahovac / Rada, Viera.

Au arbitrat: Ed. Ioniţă – Fl. Ungureanu, Al. Cerei.

Formaţia olteană Pandurii Târgu Jiu s-a străduit din răsputeri să obţină ceva la Galaţi, a marcat prima, prin Alexandru Maxim (’12), dar campioana României, Oţelul a revenit chiar îninte de pauză şi a făcut 2-1. „Călăul“ gorjenilor a fost brazilianul Didi, jucătorul cariocas reuşind să puncteze în minutele 41 şi 44. „Ni s-a arătat încă o dată că transferul lui Didi a făcut toţi banii. Sunt bucuros că în sfârşit am reuşit şi noi să câştigăm un meci. Le-am trasat jucătorilor ca obiectiv imediat câştigarea următoarelor trei partide“,a spus directorul general al moldovenilor, Marius Stan, conform Mediafax.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat că este important că elevii săi au depăşit blocajul şi au reuşit primul succes în ultimele cinci etape. „Ştiam că avem în faţă un adversar puternic, iar noi veneam după patru meciuri fără victorie. De asta şi partida am început-o mai greu. Jucătorii au dat dovadă de determinare şi au reuşit să întoarcă rezultatul până la pauză. E important că am depăşit acest blocaj, dar şansele de a prinde un loc pentru cupele europene sunt foarte mici“, a spus Munteanu.

Grigoraş: Cred că ar trebui să mă treacă şi pe mine la primă

 

Din tabăra formaţiei Pandurii, antrenorul Petre Grigoraş a afirmat că echipa sa nu ar fi pierdut acest joc dacă intra în avantaj la pauză. „Puteam obţine mai mult, gazdele au fost însă pragmatice. Deşi am încercat să ne luăm măsuri speciale, ei au reuşit să marcheze din nou din fază fixă şi cred că dacă am fi intrat la pauză în avantaj nu am fi pierdut acest joc. Pentru că i-am resuscitat astăzi, gălăţenii cred că ar trebui să mă treacă şi pe mine la primă, a spus Grigoraş.


Tehnicianul oltenilor se gândeşte deja la sezonul următor. „E clar că ne-ar mai trebui ceva atacanţi, care să marcheze constant. La vară va fi ceva de genul cerere şi ofertă… Curelea e unul dintre ei, însă m-am izbit de nişte preţuri prohibitive. Sper totuşi ca în vară să reuşim să aducem doi-trei jucători de atac, bineînţeles cu condiţia să nu mai plece nimeni din echipă. De altfel, am şi spus că dacă nu va pleca nimeni şi vom aduce cam vreo patru jucători, ne putem gândi şi la lucruri mai frumoase. Îmi doresc un lot compact, de 16-17 fotbalişti de valori apropiate”, a spus Grigoraş pentru gorj-domino.com. „Eu nu am nevoie de o prelungire a mandatului, pentru că respectivul meu contract este valabil acum până în 2013. Atâta timp cât o să am rezultate, o să rămân, dacă nu, atunci nu are rost să mă dea nimeni afară, că o să plec eu singur. Un contract, o hârtie, contează mai puţin. Doar suntem oameni de cuvânt şi înţelegerea pe care o am cu domnul Condescu sunt convins că se va respecta. Deci, dacă vor pleca şi alţi jucători, sunt convins că dânsul nu se va opune ca eu să plec. Deocamdată nu se pune problema. Promisiunea este că nu va pleca nici un jucător de valoare”, a punctat Grigoraş.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.