Pandurii se tem de Vaslui

Liderul incontestabil al Ligii I, Pandurii Târgu Jiu, va juca duminică, de la ora 19.30 (Dolce Sport 1), în deplasare, cu CU Vaslui, partida contând pentru etapa a patra.
„Avem un mai mare disconfort în meciurile cu Vaslui. Au o echipă bună, an de an s-au bătut la titlu. De când am venit aici, am pierdut de două ori acasă cu ei şi o dată în deplasare. Nu e doar cazul pandurilor, care nu a reuşit să câştige acolo, eu nu am mai câştigat acolo de vreo 27 de ani, pe când jucam în Divizia C. Aşa că ar fi o premieră să scoatem punct sau puncte, dar e greu la ce investiţii şi ce lot au cei de acolo. E cel mai greu meci, mai ales după această eliminare a lor din Liga Campionilor. Au jucători foarte buni, Antal şi Sălăgeanu, campioni ai ţării, Coman, Marius Niculae, N’Doye, jucători cu experienţă. Sânmărtean nu are nevoie de prezentare, e un jucător fantastic, nu ne va fi uşor. Au jucători foarte valoroşi, care pot face diferenţa, pot bate pe oricine din ţară şi se pot lupta cu echipe din Europa. De aceea, un rezultat favorabil acolo ar fi o surpriză mare a campionatului. Până şi egalul e o surpriză“, a declarat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, conform gorj-domino.com.
Pandurii nu va conta în această confruntare pe cel mai bun om din acest debut de campionat. Mihai Răduţ a suferit o ruptură fibrilară în timpul unui antrenament din această săptămână şi va reveni cel mai probabil cu Oţelul Galaţi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.