PAUL ABBA ŞI ALEX MARIN AU TRECUT PE LA MEDICI

Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin în această iarnă, Paul Abba (21 de ani), a tras o fugă astăzi de dimineaţă la Craiova, fiind programat la prânz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicală. Reamintim că Paul Abba a lipsit de la reunirea echipei şi de la prima săptămână de pregătire din cauza revoltelor din Nigeria, toate aeroporturile fiind închise o perioadă.

De asemenea, un alt jucător care a trecut astăzi pe la doctor a fost atacantul Alexandru Marin (foto), acesta fiind supus unui consult la genunchi, după ce în timpul cantonamentului de la Herculane a acuzat unele dureri, însă se pare că nu este nimic grav.

Programul formaţiei Gaz Metan Severin din această săptămână este unul destul de lejer. Găzarii au primit liber două zile, urmând ca miercuri dimineaţă să revină la Severin şi să efectueze un singur antrenament. Două şedinţe de pregătire vor avea loc joi, urmând ca vineri, după ,,lecţia’’ de dimineaţă să plece cu autocarul spre Bucureşti şi să înnopteze la Hotel ,,Phoenicia’’. Sâmbătă dimineaţă oltenii vor decola de pe Aeroportul ,,Henri Coandă’’ spre Belek (Antalya), unde vor fi găzduiţi de ,,Arcadia’’, cel de-al doilea cantonament al iernii, destinat pregătirii tehnico-tactice, urmând să se încheie pe 16 februarie. Gaz Metan Severin va susţine cinci-şase meciuri amicale pe pământ turcesc, însă în momentul de faţă se cunosc doar doi dintre adversari, fiind vorba despre moldovenii de la FC Costuleni (6 februarie) şi elveţienii de la FC Aarau (8 februarie).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.