Pelici: Avem nevoie de puncte

DSC_0083
Formaţia olteană CSM Vâlcea va susţine sâmbătă, de la ora 11.00, primul joc oficial din 2013, contra piteştenilor de la FC Argeş, asta după ce în runda trecută, a 16-a din Liga a II-a, seria 2, fiind nevoită să stea. Situaţi pe locul 11 în clasament, Alexandru Pelici (foto) şi compania vor să câştige toate cele trei puncte de pe teren propriu şi să „evadeze“ cât mai repede din zona nisipurilor mişcătoare. „Sperăm să începem returul cu dreptul. E bine că am reuşit să adunăm trei victorii la rând în amicale, dar de sâmbătă începe campionatul şi sper să ne prezentăm în aceeaşi manieră. Avem nevoie de puncte, suntem în zona fierbinte, vrem să ieşim cât mai repede de acolo. Argeşul e o echipă tânără, talentată, cu jucători buni, nu ne va fi deloc uşor“, a declarat antrenorul CSM-ului, Alexandru Pelici, conform liga2.ro.
Îmbucurător este faptul că patronul Cătălin Rufă i-au adus ajutoare lui Pelici, fiind cooptaţi la echipă încă trei jucători. Este vorba despre atacantul Istvan Szabo (26 de ani), fundaşul central Adrian Florin Potopea (23 de ani) şi fundaşul lateral Caius Adrian Lungu (24 de ani).
Celelalte două formaţii oltene din Liga a II-a, seria 2, FC Olt Slatina şi Damila Măciuca, sunt nevoite să susţină un joc amical între ele, deoarece nu au adversare în etapa a 17-a. Jocul de verificare se va desfăşura sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Piatra Olt.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.