Pintilii a semnat cu Steaua

Mijlocaşul Mihai Pintilii (27 de ani) a dat Pandurii Târgu Jiu pe Steaua, semnând un contract valabil patru ani cu echipa din Ghencea, mutarea perfectându-se astăzi după-amiază. „Am plătit 600.000 de euro plus TVA pe Pintilii şi îl împrumutăm şi pe Mihai Răduţ un sezon acolo. Pe Răduţ doar îl împrumutăm, nu îl cedăm“, a declarat patronul Stelei, Gigi Becali, conform presei centrale.
Antrenorul Petre Grigoraş regretă plecarea lui Mihai Pintilii, dar a început să-i caute înlocuitor, fiind convins că echipa Pandurii nu moare fără el. „Eu conduc echipa de fotbal, nu fac politica clubului. Mihai Pintilii e un jucător determinant, exponenţial, iar atunci când a lipsit de pe teren, s-a simţit absenţa lui. Pot spune că e un jucător cheie. Dar, ca şi în cazul lui Chiricheş, când vine o ofertă bună pentru toate părţile şi jucătorul mai şi vrea să meargă la o echipă mai mare, eşti pus în situaţia de a ceda. Ne va fi greu, la fel ca şi pierderea lui Chiricheş în apărare. E o pierdere importantă pentru echipă, dar echipa nu va muri“, a spus Petre Grigoraş, pe site-ul oficial al clubului. „Răduţ este un jucător care, personal, îmi place. Ar fi un concurent bun pentru ceilalţi jucători pe care îi avem. Din iarnă l-am vrut de la Steaua, atunci când nu prea juca acolo. Nu sunt adeptul împrumuturilor, dar pentru a-ţi îndeplini un obiectiv pe termen scurt poţi apela şi la acest gen de jucători împrumutaţi. Dacă te pot ajuta, este OK“, a mai spus tehnicianul oltenilor.
Petre Grigoraş a punctat că obiectivul pentru sezonul viitor va fi în funcţie de plecări şi sosiri: „Obiectivul trebuie stabilit după ce se termină perioada de transferuri. În funcţie de ce aduci şi cine pleacă, poţi spune după o analiză cam pentru ce locuri te poţi bate. Trebuie să judeci realist după lotul pe care îl ai. Totul e în funcţie de lot şi de posibilităţile financiare. Eu nu vreau să păcălesc pe nimeni“.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.