Piți, cu soția, la piață!

Taciturn de felul său, Victor Pițurcă nu a amestecat niciodată viața privată cu cea publică. Abia dacă există câteva fotografii alături de soția sa, Maria, dar acum Piţi s-a făcut băiat de casă şi face cumărăturile alături de nevastă.

Fotoreporterii Libertatea i-au surprins, weekendul trecut, pe cei doi soți, la cumpărături, în piața Dorobanți, de unde şi-au luat nişte brânză şi măsline. Au venit împreună, cu maşina lui. Prima oară au intrat într-un magazin cu produse bio, după care s-au îndreptat către un stand cu măsline.


La plecare, selecționerul ducea o sacoşă plină cu bunătăți, iar soția zâmbea satisfăcută. Cine s-ar fi gândit vreodată că antrenorul poreclit “Satana” va ajunge într-o postură de “bărbat de casă”? Victor Pițurcă susţine că ar fi suferit mult de pe urma scandalului pornit de fosta sa amantă, balerina lituaniană Victoria Blochina, cu care ar fi avut o aventură timp de 16 ani, în urma căreia a rezultat şi un băiețel, Edan, acum în vârstă de 5 ani.
“Am greşit şi îmi pare enorm de rău. Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soția. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri în viață”, spunea Piți, la scurt timp după ce fosta sa amantă anunța că-l dă în judecată din cauză că nu-şi recunoaşte copilul pe care îl are cu ea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.