Platini: Messi are instinct de „ucigaş”

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat într-un interviu că atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, nu se va sătura niciodată de fotbal, subliniind că acesta are instinct de „ucigaş”.

„Messi nu se va sătura niciodată, cred că este un adevărat «ucigaş», pe cât de blând şi simpatic este în afara terenului, pe atât are ochii de «ucigaş», de golgheter. Nu este niciun secret, trebuie să fii un ucigaş, între ghilimele, pe teren pentru a reuşi ceea ce face el”, a declarat Platini.

Platini a continuat cu laudela la adresa lui Messi şi a apreciat că lumea trebuie să se bucure de prezenţa lui în fotbal. „Cât va dura? Nu ştiu, dar spun să profităm zi de zi de calităţile sale, de fotbalul său, el aduce ceva extraordinar acestui sport. Nu poţi marca de 30 de ori în campionatul Spaniei, aşa cum a făcut-o şi Cristiano Ronaldo, dacă nu eşti un «ucigaş». Peste 30 de goluri în campionat nu sunt marcate de un băiat cu chip de înger, ci de unul cu instinct de asasin”, a adăugat şeful UEFA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.