POFTIM SURPRIZĂ: ROMÂNIA – JAPONIA 28-28

Naţionala feminină de handbal a României nu a reuşit decât un egal, scor 28-28 (13-12), în al treilea meci de la CM din Brazilia, cu Japonia, cea mai slabă adversară din grupa C. După acest rezultat, România s-a calificat matematic în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Brazilia.

România – Elisei Ardean 9 goluri, Chintoan 4, Amariei 4, Brădeanu 3, Chirilă 3, Nechita 2, Vărzaru 2, Băbeanu 1.

Japonia – Fujii 10 goluri, Kamimachi 5, Arihama 4, Hayafune 4, Ishitate 2, Nagata 2, Uegaki 1.

Naţionala României a debutat cu victorie, sâmbătă, scor 30-28 cu Tunisia, iar luni a învins Cuba, cu 33-27 (20-14). După trei partide, echipa antrenată de Radu Voina are 5 puncte şi este calificată în optimile de finală, în condiţiile în care mai sunt două meciuri, iar Tunisia şi Japonia au 2 puncte, în timp ce Cuba, are 0. Tricolorele mai au de disputat cele mai dificile două meciuri din grupa C, cu Brazilia (joi, 23.45) şi cu Franţa (vineri, 21.15), rezultatele urmând a stabili ierarhia finală a grupei.

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală (meciurile fiind programate în 11-12decembrie), fază eliminatorie, la fel ca sferturile de finală (14 decembrie), semifinalele (16 decembrie), urmate de finale (18 decembrie). Echipa României nu se va muta din Sao Paolo, dacă se va califica în fiecare fază superioară a competiţiei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.