Ponturi pariuri din fotbal, pentru sâmbătă

Arsenal – Norwich

Un meci care nu poate avea decât o singură echipă câştigătoare prin prisma jocului prestat de ambele echipe. Arsenal, aflată pe locul 3 în Anglia, cu 12 victorii, 3 egaluri, trei înfrângeri şi un golvaeraj 36-14 pe teren propriu, intenţionează să-şi menţină poziţia din clasament, care duce direct în Liga Campionilor. Tunarii întâlnesc acasă pe Norwich, echipă aflată pe locul 14, cu trei etape înaintea finalului de campionat şi la o distanţă de 9 puncte de un loc retrogradabil. Arsenal – Norwich se joacă 1 solist şi are o cotă de 1.25. Partida va începe la ora 14.45.

Borussia Dortmund – Freiburg

Campioana Germaniei nu mai poate vrea decât spectacol în ultimul meci de acasă şi din acest sezon. Borussia, echipă care a pierdut un singur meci pe parcursul întregului campionat pe teren propriu, întâlneşte pe Freiburg, ocupanta locului 12, care se gândeşte deja la vacanţă. Borussia Dormund – Freiburg se joacă 1, are o cotă de 1.90 şi începe la ora 16.30.

SC Braga – Beira Mar

În campionatul Portugaliei mai sunt doar două meciuri de disputat, iar SC Braga vrea să-şi consolideze poziţia a treia, care o duce în calificările Ligii Campionilor. Adversară îi va fi Beira Mar, locul 11 în campionat, o formaţie scăpată de problemele retrogradării în cest sezon. Singura problemă la aceste meci este diferenţa de scor, victoria Bragăi având o cotă de 1.35. meciul va începe la ora 22.30.

Cristi Vasile

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.