Ponturi pariuri din fotbal pentru vineri

HELMOND SPORT – DORDRECHT

Helmond Sport ocupanta locului patru în a doua divizie din Olanda are un joc foarte bun pe teren propriu (10-2-4) şi un golaveraj de 29 goluri marcate şi 25 primite, întâlneşte ocupanta locului opt, Dordrecht, căreia îi plac egalurile în deplasare, având nu mai puţin de 7 în acest campionat. Helmond – Dordrecht se joacă 1x, având o cotă de 1.34, meci care va încheia această ediţie de campionat din Olanda (Jupiler League). Primul fluier se va auzi la ora 21.00

CAMBUUR – TELSTAR

Cambuur, o echipă care nu mai are nici o grijă în acest meci, având locul de play-off asigurat, dar cu nici o şansă de promovare directă pare să aibă un joc simplu acasă (11-2-3), fiind pe locul doi la număr de goluri marcate pe propriul teren. Cambuur întâlneşte ocupanta locului 15 din campionat, Telstar, o echipă scăpată de grijile retrogradării, dar cu un joc foarte slab în deplasare (3-1-12) şi nu mai puţin de 38 de goluri primite. Cambuur – Telstar se joacă 1 solist, cu o cotă de 1.37. Meciul va avea loc de la ora 21.00.

SPARTA PRAGA – SIGMA OLOMOUC

Sparta Praga duce o luptă strânsă la vârful campionatului, ocupând locul doi, la patru puncte de lider şi la doar un punct faţă de locul trei şi are mare nevoie de victorie. Sparta o întâlneşte astăzi, acasă, pe Sigma Olomuc, ocupanta locului 13 în campionatul Cehiei, fiind la 9 puncte de primul loc retrogradabil. Pe Sparta Praga – Sigma Olomuc se pariază 1 solist şi ai o cotă de 1.6. Meciul se dispută de la ora 21.15.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.