Ponturi pariuri – fotbal

Dacă până acum v-am prezentat meciuri doar din tenis, de această dată vă vom oferi ponturi şi din fotbal, urmând ca pe viitor să ne extindem şi pe alte sporturi.

Un meci accesibil din fotbal este chiar din România, Astra Ploieşti – Oţelul Galaţi. Gruparea prahoveană, o echipă aflată pe locul 9 în clasamentul Ligii I, cu un nou staff tehnic şi managerial de câteva etape, a devenit o echipă greu de învins şi care marchează din ce în ce mai mult, în ultimele partide punctând de 6 ori. De cealaltă parte, Oţelul Galaţi, aflată pe locul 6, pare să-şi fi revenit în mare măsură şi visează din nou la cupele europene, fiind la 6 puncte de obiectiv. Moldovenii au o medie de 2 goluri în ultimele trei meciuri. Aşadar Astra Ploieşti – Oţelu Galaţi ar putea fi jucat la peste 2.5 goluri, cu o cotă medie de 2.2. Meciul se va disputa de la ora 16.00.
Alt duel ar fi Slovan Liberec – Viktoria Zizkov. Gazdele, locul 1 în campionatul Cehiei, pare să aibă un meci foarte acesibil de la ora 21.15, contra ultimei clasate, care mai are şanse doar teoretice de a se salva de la retrogradare. Practic este un meci în care singura problemă este diferenţa de scor, având în vedere că Viktoria Zizkov, în deplasare, are o singură victorie, un egal şi 10 înfrângeri, reuşind să marcheze doar 7 goluri şi primind 25. Aşadar, indicat ar fi un 1 solist.
Cel de-al treilea meci vine din Olanda: Sparta Rotterdam – Agovv, confruntarea din liga a doua (Eerste Divisie) va începe la ora 21.00 şi contează pentru etapa a 33-a. Este un meci cu un deznodământ uşor de anticipat având în vedere că echipa gazdă se află pe locul doi în capinonat, la 8 puncte în spatele liderului, cu 10 victori acasă, 5 egaluri şi o singură înfrângere. De partea cealaltă, cei de la AGOVV sunt la trei puncte peste linia care îi duce cu o ligă mai jos, avand o linie de 1 1 14 11-49 în deplasare. Deci, poţi miza cu încredere pe Sparta Rotterdam.
Cristian Vasile; foto: napocanews.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.