Ponturi pentru meciurile de miercuri

ROMA – FIORENTINA

Roma, o echipă care cu greu pierde puncte acasă, având 10 victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri, şi o medie de 2,12 goluri înscrise pe meci, are nevoie disperată de puncte, în acest moment fiind la o distanţă de numai 1 punct de Liga Europa şi 5 puncte de un loc care o poate duce în Liga Campionilor. De cealaltă parte, Fiorentina se află pe un loc ruşinos, 15, şi fără prea mari pretenţii rămase în acest campionat având, cel puţin în deplasare, o medie de numai 0,6 goluri marcate pe meci.Aşadar,ARRoma – Fiorentina se joacă 1 solist, ceea ce vă poate aduce o cotă de 1.6, meciul disputându-se de la ora 16.00.

 

REAL MADRID- BAYERN MUNCHEN

Un meci din semifinalele ligii Campionilor cu o încărcătură extremă, miza fiind una fabuloasă şi anume o finală la care visează fiecare dintre echipe. Bayern va încerca să apere un rezultat de 2-1 înregistrat în tur,  care să o poată califica mai departe. De cealaltă parte Real Madrid vine cu un moral extraordinar după unul dintre cele mai importante succese din acest campionat, 2-1 pe terenul rivalei FC Barcelona, şi asta se va cunoaşte şi pe terenul de joc. Aşadar, Real – Bayern 1 solist şi o cotă de 1.55, primul fluier fiind programat la ora 21.45 (TVR 1).

 

AC MILAN-GENOA

Dupa un semieşec ruşinos în runda precedentă, AC Milan, locul 2 în Serie A, 9-5-2 pe teren propriu, şi o medie de 2 goluri pe meci, nu îşi mai permite încă un pas greşit pe cu o altă candidată la retrogradeare. În acest sezon,Genoa, care se pare că a uitat de mut timp gustul unei victorii în depasare, având 2-3-11 şi o medie de 2,5 goluri primite pe meci. ACMILAN–GENOAse joacă 1 solist, cota fiind de 1.3. Meciul începe la ora 16.00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.