Ponturile zilei – tenis

Într-o lume în care totul se joacă la pariuri, noi am analizat turneele de astăzi şi vă prezentăm câteva ponturi, care ar merita jucate şi v-ar putea aduce o sumă frumuşică de bani. Vezi care îţi face cu „ochiul”:

Unul dintre meciurile interesante este Nicolas Almagro – Stanislas Wawrinka. Spanionul de 26 de ani, numărul 12 în clasamentul ATP, „adoră” zgura şi vine după câteva rezultate notabile, o finală câştigată la Sao Paulo şi încă una bifată în faţa lui David Ferrer (5 ATP), porneşte cu prima şansă la câştigarea duelului. Ideea este întărită şi de faptul că l-a mai învins odată pe elveţianul Stanislas Wawrinka (27 de ani, 26 ATP) anul acesta şi tot pe aceeaşi suprafaţă de joc. Partida din cadrul turneului masters de la Monte Carlo începe la ora 17.00.

Britanicul Andy Murray (24 de ani, 4 ATP) pare să aibă o misiune facilă cu Julien Benneteau şi asta se confirmă şi din cotele caselor de pariuri, pentru o victorie având 1.10. Murray face parte din „careul de aşi” ai tenisului mondial, iar acest lucru este dovedit de perfomanţele din ultima perioadă, din patru turnee jucând două finale. În ceea ce-l priveşte pe Julien Benneteau (30 de ani, 31 ATP), acesta nu traversează o perioadă prea bună, fiind perdant contra unor adversari mult mai puţin titraţi decât el. Meciul începe la ora 13.00.

Un alt meci foarte interesant vine de la un turneu mai mic (Sarasota challenger), dar cu jucători bine cotaţi. Este vorba despre întâlnirea Jan Hernych (32 de ani, 186 ATP) – Paolo Lorenzi (30 de ani, 93 ATP), ultimul fiind un tenismen căruia îi place să joace deschis şi să câştige turnee. Italianul se simte cel mai bine pe zgură şi pleacă cu prima şansă în acest meci contra cehului Jan Hernych, care pare ieşit din formă, în acest neavând nicio perfomanţă notabilă. Partida începe la ora 23.30.
Cristian Vasile

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.