Ponturile zilei – tenis

Turneul Masters de la Monte Carlo poate fi o “mină de aur” pentru pariori. Astăzi, de la ora 13.00, urmează o serie de partide extrem de interesante, trei dintre ele fiind analizate de noi şi alese ca să vă aducă un câştig frumuşel.

Janko Tipsarevic îţi poate baga banii în buzunar astăzi, fiind favorit în meciul cu Albert Montanes. Deşi nu şi-a început jocul pe zgură în acest an, jucătorul sârb de 27 de ani, ocupant al locului 8 în clasamentul ATP, este recunoscut pentru prestaţiile bune pe această suprafaţă. Janko Tipsarevic are şi un moral excelent, având şi avantajul ultimelor două victori contra lui Albert Montanes, la French Open (2009) şi Barcelona (2009). La rândul său, Albert Montanes (31 de ani, 71 ATP) vine după o serie de meciuri nu prea bune. Din ultimele zece întâlniri spaniolul a câştigat doar trei, iar două dintre acestea au fost contra unor jucători din afara top 100. Janko Tipsarevic are o cotă de 1.36.

Un alt joc de pariat este Mikhail Kukushkin – Filippo Volandri. Conform statisticilor jucătorul italian de 30 de ani (63 ATP) pleacă cu prima şansă. Filippo Volandri evoluează pe suprafaţa lui favorită şi asta a demonstrat-o rezultatele lui anterioare, având în palmares o finală câştigată până acum în turneul de la Sao Paulo şi o alta jucată la Rabat. Adversarul italianului, Mikhail Kukushkin (Kazahstan, 24 de ani, 68 ATP) nu s-a remarcat în meciurile de pe zgură. În plus, în ultimul timp a dat curs invitaţiilor la turneele cu suprafaţa hard. Victoria lui Filippo Volandri este cotată la 1.80 de către o importantă casă de pariuri.

Nicolas Almagro pare să aibă o misiune destul de facilă astăzi, contra lui Potito Starace. Pe lângă diferenţa mare din clasamentul ATP – Almagro, locul 12, Starace, locul 83 – şi istoricul meciurilor directe este destul de concludent: 6-1 în favoarea ibericului. Mai mult, Almagro a jucat şi două finale în acest an, la Sao Paulo şi Buenos Aires, şi este învăţat cu aplauzele, astfel că jocul pare să fie la discreţia sa. Meciul începe la 14.30 şi Nicolas Almagro are o cotă de 1.12.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.