Prometeu, obligată să câştige cu FC Caracal

„Pompierii“ craioveni sunt decişi să înceapă cu o victorie returul campionatului, chiar dacă adversara de mâine, de pe „Electroputere“, este o echipă foarte incomodă.

Fotbalul îşi intră de mâine în drepturi şi în Liga a III-a, de la ora 15.00 fiind programată prima etapă a returului în toate cele şase serii. Singura formaţie craioveană care evoluează pe această „scenă“, Prometeu, va avea nevoie de un parcurs bun pentru a se salva de la retrogradare, luptă în care se află angrenată alături de jumătate din echipele componente ale seriei a 4-a. „Pompierii“ lui Paul Răducan şi Viorel Şişoe vor întâlni mâine, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Roşie, pe FC Caracal, o grupare incomodă, care nu a renunţat la promovarea în Liga a II-a. „Chiar dacă nu mai retrogradează şase echipe, cum era stabilit iniţial, ci trei şi ‘jumătate’ din fiecare serie, spun aşa pentru că s-a stabilit să pice alte trei echipe de pe locul 13, mai slab clasate, eu spun că lupta este la fel mare şi, din păcate, suntem şi noi implicaţi în ea. Suntem pregătiţi şi hotărâţi în privinţa îndeplinirii obiectivului, iar acum trebuie să începem să obţinem rezultate pozitive. Este foarte important să debutăm cu victorie în acest meci cu FC Caracal, o echipă bună, care a terminat în forţă turul de campionat. Îi cunoaştem jucătorii, ştim plusurile, dar şi minusurile, şi sperăm să profităm de carenţele lor şi, totodată, să valorificăm avantajul terenului propriu. Oricum, va fi un meci greu, însă intrăm pe teren cu gândul la victorie”, a spus, pentru GdS, Paul Răducan.
Cum probleme de lot nu sunt în tabăra craioveană, Prometeu ar putea începe meciul cu următorul unsprezece: Poenaru – Ştefănoaica, Sandu, Preduţ, Şerban – Duculescu, Ştoiu, Rotaru, Gae – Bălă, Ghiţă.

Iordan Eftimie: Venim să câştigăm!

Aceleaşi gânduri războinice şi optimiste se regăsesc şi în tabăra oaspete, antrenorul caracalenilor, Eftimie Iordan, punctând faptul că echipa sa ţinteşte toate cele trei puncte puse în jocul cu Prometeu. „Cunoscându-i pe cei de la Prometeu, fiind şi prima etapă după o pauză atât de mare, cred că va fi un meci dificil. Ne-am pregătit bine în această iarnă şi sperăm să facem un retur foarte bun şi să ne batem pentru primul loc, pentru că nu am renunţat la promovare”, a spus tehnicianul oaspeţilor, pentru GdS. „Singurul absent din lot este Viorel Bocănete. A suferit o ruptură musculară la un antrenament, dar şi-a reluat pregătirile şi sperăm noi să-l avem la dispoziţie începând de săptămâna viitoare. În rest, toată lumea e validă şi venim să câştigăm”, a completat Eftimie Iordan, care ar putea începe confruntarea de pe „Electroputere” cu următoarea formulă: Mogoşanu – Moşteanu, Tudor, Mitroi, Bugiu – Căpăţână, Koko, Rada, Rădulescu – Niculescu, Bădăluţă.

Liga a III-a, seria 4
Etapa a 16-a: mâine, ora 15.00: Pandurii II Târgu Jiu – FCM Târgovişte, GIROM Albota – Damila Măciuca, Prometeu Craiova – FC Caracal, Jiul Rovinari – FC Cisnădie, Gaz Metan II Mediaş – Minerul Mătăsari, Metalglobus Bucureşti – FC Oltchim Vâlcea, Minerul Motru – Atletic Bradu; sâmbătă, ora 15.00: Ghecon Lăpuşata – Vişina Nouă.

Clasament:
1. Gaz Metan II Mediaş 31
2. FC Cisnădie 29
3. Jiul Rovinari 29
4. Minerul Motru 28
5. Damila Măciuca 28
6. FC Caracal 26
7. Girom Albota 26
8. Vişina Nouă 24
9. FCM Târgovişte 22
10. Minerul Mătăsari 21
11. Prometeu Craiova 17
12. FC Oltchim Vâlcea 15
13. Metalglobus Bucureşti 15
14. Pandurii II Târgu Jiu 12
15. Ghecon Lăpuşata 9
16. Atletic Bradu 7

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.