Răduţ şi Trăistaru, recuperaţi

CS Apa Craiova susţine sâmbătă un joc amical în compania teleormănenilor de la Sporting Roşiori de Vede, prilej cu care revin pe teren căpitanul Costi Răduţ şi mijlocaşul Octavian Trăistaru.

Tavi

Oficialii CS Apa Craiova au primit vineri o veste foarte bună: căpitanul Costi Răduţ şi Octavian Trăistaru (foto, centru) sunt apţi de efort. Cei doi jucători experimentaţi evoluează în partida amicală de sâmbătă, programată de la ora 12.00, pe stadionul „Chimia“, în care alb-albaştrii întâlnesc pe Sporting Roşiori de Vede, liderul campionatului judeţean din Teleorman, echipă antrenată de Florin Şoavă. Răduţ a fost supus unei intervenţii chirurgicale la un deget al piciorului drept, fiindu-i înlăturată o unghie, în timp ce Trăistaru a suferit din cauza unei întinderi la muşchii aductori ai piciorului stâng, pe interior.
„Ne bucurăm că, în sfârşit, avem la dispoziţie aproape tot lotul de jucători, singurul jucător accidentat rămânând Smarandache. S-au refăcut Trăistaru şi Răduţ, doi jucători esenţiali pentru noi, ei s-au pregătit astăzi (vineri – n.r.) foarte bine şi vor să joace în amicalul cu Sporting. Sunt puţin în urmă cu pregătirea din cauza accidentărilor suferite, dar sunt muncitori şi se vor pune la punct din mers“, a declarat directorul sportiv al CS Apa, Ion Mihai, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
Revenirea lui Costi Răduţ şi Tavi Trăistaru a fost salutată şi de antrenorul Ionel Luţă. „Este un lucru extraordinar că au revenit cei doi, un adevărat câştig pentru echipă. S-au refăcut mai repede decât ne aşteptam, pentru că sunt doi jucători care ştiu să aibă grijă de ei. Trebuie să fie un model pentru ceilalţi tineri din lot. A mai rămas pe tuşă Smarandache, care are o întindere urâtă. El s-a ’rupt‘ de două săptămâni aproape şi, cu tot tratamentul pe care îl ia, îl doare şi acum când calcă. De acum pot să încep să creionez echipa de bază“, a afirmat Ionel Luţă, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

 

„E rău pe margine“

 

Bucuroşi de revenire nu au fost numai antrenorii şi oficialii CS Apa, ci şi jucătorii echipei craiovene.
„Mă simt bine fizic şi mă bucur foarte mult că m-am refăcut mai rapid. Abia aşteptam să revin. E greu să stai pe margine şi să te uiţi la colegii tăi cum se pregătesc. Mâine (sâmbătă – n.r.) voi juca şi eu şi sper să nu mai am parte de accidentări, că în ultimul timp am cam fost ghinionist“, spus Octavian Trăistaru, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
„Mă bucur că revin. E rău pe margine, mai bine nu te prezinţi la amicalele echipei. Eu am fost apt doar la partea cu alergările, după m-am accidentat şi am pierdut toate jocurile de verificare de până acum. Cu pregătirea stau binişor, n-am pierdut foarte mult şi voi recupera repede“, a comentat căpitanul Costi Răduţ, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
Partida de verificare de sâmbătă este a doua susţinută în compania formaţiei Sporting Roşiori de Vede, după ce la mijlocul săptămânii trupa lui Ionel Luţă, Ţâcă Zamfir şi Florin Dumitru a câştigat cu 3-2 chiar pe terenul echipei lui Florin Şoavă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.