EXCLUSIV – RAREŞ VÂRTIC: VRAU SĂ JOC, SĂ AJUT ECHIPA

Titular în majoritatea partidelor susţinute de Gaz Metan Severin în prima parte a sezonului, Rareş Vârtic a primit aprecierile suporterilor de pe ,,Municipal“ în urma evoluţiilor sale, însă nu şi din partea conducerii. Oficialii grupării de la Dunăre l-au înştiinţat în scris în această iarnă că poate să-şi caute altă echipă, întrucât nu mai intră în vederile antrenorului Marian Bondrea.
,,Nu mi-a venit să cred. Efectiv nu ştiu de ce vor să renunţe la mine, totul părea OK. Nu m-am certat cu nimeni şi consider că mi-am făcut bine treaba. Inclusiv în mandatul lui Marian Bondrea am jucat, cu Juventus Bucureşti a fost foarte mulţumit de mine. Nu ştiu ce s-a întâmplat pe parcurs, în vacanţa ce a urmat“, a afirmat mijlocaşul de 26 de ani, venit în vara trecută la cererea lui Cosmin Bodea.

„Merit o şansă“
Deşi a rămas fără susţinere, Rareş Vârtic a decis să nu dezarmeze şi să lupte pentru locul său în echipă, motiv pentru care astăzi s-a prezentat la Policlinica pentru Sportivi din Craiova şi a efectuat vizita medicală, urmând ca de mâine să se pregătească la Severin.
„Nu vreau să plec! De ce să plec, când am contract încă un an şi jumătate? Îmi plac suporterii, stadionul, oraşul, de ce să plec? Am avut două oferte, şi nu o spun doar aşa, ca să mă dau important, dar am refuzat politicos, pentru că vreau să-mi duc contractul la bun sfârşit. Peste tot unde am fost, la Mureşul Deva, Târgu Mureş, mi-am respectat înţelegerea şi am fost corect, mi-am făcut treaba cum am putut mai bine. Sper să primesc o şansă şi la Severin şi eu zic că merit această şansă. Să mă primească şi pe mine la antrenamente, să le demonstrez că merit să rămân. Dacă m-ar lua în pregătire în Antalya (4-16 februarie) ar fi nemaipomenit, dar, sincer, nu cred. M-aş mulţumi să mă accepte la antrenamente după, la întoarcere, şi să-mi acorde încredere, pentru că eu vreau să joc, să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivul“, a punctat Rareş Vârtic.
Galerie foto:
       

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.