Răzvan Burleanu, primul preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal

Răzvan Burleanu a devenit primul preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal, organism constituit la finalul săptămânii trecute la Praga. Burleanu, care este şi preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România, va avea un mandat de 5 ani în fruntea forului continental. Burleanu va fi asistat de vicepreşedintele Filip Juda (Cehia), secretarul general Bruno Alpeza (Croaţia), David Windsor-Harris (Marea Britanie), Yair Scher (Israel), Eugeniu Ciobu (Moldova) şi Athanasios Papadopoulos (Grecia).
”Succesul pe care România l-a înregistrat prin desemnarea mea în cea mai importantă funcţie din minifotbalul european dovedeşte că avem o contribuţie majoră la dezvoltarea acestui fenomen, fapt susţinut şi de cele două titluri de campioni europeni câştigate de naţionala României”, a declarat Răzvan Burleanu.
Ţările semnatare ale actului fondator al Federaţiei Europene de Minifotbal sunt: Cehia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Israel, Italia, Kazahstan, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Slovenia, Moldova, Marea Britanie şi România. În cele 15 ţări semnatare a noului act, peste 500.000 de europeni practică minifotbalul într-un cadru organizat. Federaţia de Minifotbal din România organizează în prezent campionate în 36 de judeţe, pentru un număr de peste 30.000 de jucători amatori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.