Răzvan Lucescu, interviu tare în presa din Qatar

Tehnicianul Răzvan Lucescu a acordat un interviu unei publicaţii din Qatar, în care s-a declarat dezamăgit de fotbalul românesc, pe care l-a părăsit pentru a antrena pe El-Jaish. „Înainte de ’89, orice român era înnebunit după fotbal. Ulterior, această pasiune s-a pierdut undeva pe drum, iar oamenii au început să aibă alte priorităţi. Acum, noua generaţie nu mai e interesată de fotbal. Trebuie să recunosc că nici măcar fiul meu nu iubeşte fotbalul”, a declarat Răzvan Lucescu, conform adevarul.ro
Noul antrenor al echipei El-Jaish spune că fotbaliştilor români le lipseşte educaţia şi dă şi un exemplu grăitor: „Jucătorii români sunt talentaţi. Mulţi dintre ei evoluează în campionante importante din Europa. Adrian Mutu, în Italia, e un exemplu. Problema nu e că nu producem fotbalişti talentaţi. Din păcate, jucătorilor români le lipseşte educaţia. Au probleme de mentalitate”.
Într-un articol intitulat „Lucescu, tânărul comandant”, autorul interviului l-a descris pe Răzvan astfel: „Cu părul dat cu gel şi cu un cercel în urechea stângă, românul are un stil care vorbeşte de la sine”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.