Kelic şi Koljic, în echipa primei etape de play-off


Reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) au anunţat astăzi care au fost jucătorii ce au impresionat prin evoluţiile lor în prima etapă din play-off. Astfel, în primul unsprezece se regăsesc şi doi dintre jucătorii Universităţii Craiova, fundaşul Renato Kelic şi atacantul Elvir Koljic.
Iată cine sunt şi cum sunt prezentaţi performerii etapei întâi din play-off-ul Ligii I:

PORTAR
Valentin Cojocaru (Viitorul / 23 de ani / 22 jocuri) – A avut patru intervenţii importante prin care a contribuit decisiv la victoria dobrogenilor. Are un început de an foarte bun.
FUNDAŞI
Ionuţ Larie (Gaz Metan / 32 de ani / un joc) – A debutat în tricoul sibienilor cu gol, al 11-lea în 189 de meciuri disputate pe prima scenă din România. Cu siguranţă, experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru Gaz Metan.
Renato Kelic (U Craiova / 27 de ani / 23 jocuri) – S-a achitat bine de sarcinile primite de pe bancă. Imbatabil în duelurile aeriene şi greu de depăşit când este în zi bună.
Bogdan Ţîru (Viitorul / 24 de ani / 20 jocuri) – Experimentatul fundaş a avut mult de muncă, dar a făcut faţă cu brio, reuşind în dese rânduri să câştige duelurile cu adversarii. Se află la al șaptelea sezon în Liga 1.
MIJLOCAŞI
Aissa Laidouni (FC Voluntari / 22 de ani / 22 jocuri) – A făcut spectacol în Copou, unde a marcat de două ori şi a contribuit la alte câteva ocazii ratate de ilfoveni. Tânărul mijlocaş francez este un jucător care merită urmărit cu atenţie.
Damjan Dokovic (CFR Cluj / 28 de ani / 24 jocuri) – Mijlocaşul croat s-a remarcat din nou prin efortul depus. A marcat pentru a doua oară în ediţia curentă, în care mai are în cont şi două pase decisive.
Dan Nistor (Dinamo / 30 de ani / 21 ani) – A fost din nou cel mai bun de pe teren. Reuşitele din acest sezon, trei goluri şi opt pase decisive, îl recomanda pentru reintrarea în circuitul primei reprezentative.
Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 ani / 18 jocuri) – A fost cel mai bun jucător de pe teren. A pasat decisiv pentru primele două goluri reuşite de clujeni, apoi a înscris pentru a 40-a oară în carieră pe prima scenă din România.
ATACANŢI
Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 25 jocuri) – Continuă sezonul excelent cu o evoluţie formidabilă pe „Arena Naţională”! A ajuns la opt goluri și cinci pase decisive în acest sezon.
Elvir Koljic (U Craiova / 23 de ani / 18 jocuri) – A marcat un gol extrem de important în drumul oltenilor spre atingerea obiectivului. A fost a 13-a reuşită în doar 18 jocuri în Liga 1 Betano.
George Țucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 24 jocuri) – A marcat cel mai rapid gol al sezonului, în secunda a 20-a, după o execuţie de mare atacant. Este primul jucător care a înscris în toate cele patru ediţii de play-off.
ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) – A pregătit excelent meciul din punct de vedere tactic, dar a şi fost activ pe durata partidei, făcând schimbările la timp. A izbutit o victorie mare prin care dobrogenii s-au apropiat la doar trei puncte de podium.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.