Şahtior îl vrea pe Allegri în locul lui Lucescu

Massimiliano Allegri

Mircea Lucescu a dat de înţeles săptămâna trecută că se gândeşte să se despartă de Şahtior Doneţk, iar conducerea clubului a şi nceput să-I caute înlocuitor. Şefii “minerilor” i-ar fi făcut o ofertă de 6 milioane de euro pe an antrenorului Massimiliano Allegri (foto), conform presei italiene. “A sosit o ofertă stelară din Ucraina pentru Massimiliano Allegri. Şahtior Doneţk intenţionează să-l înlocuiască pe Mircea Lucescu cu tehnicianul originar din Livorno, căruia i-a oferit un contract pe 4 ani, cu 6 milioane de euro net pe sezon”, a notat Corriere dello Sport.
Mircea Lucescu (67 ani) se află la Doneţk din 2004, timp în care echipa miliardarului Rinat Ahmetov a câştigat de 6 ori campionatul Ucrainei. Presa din ţara vecină a notat după eliminarea echipei Şahtior din optimile de finală ale Ligii Campionilor că “Il Luce” intenţionează să nu mai continue la Doneţk.
Cu 10 etape înaintea finalului campionatului Ucrainei, Şahtior Doneţk ocupă primul loc în campionat, având un avans de 13 puncte faţă de formaţia clasată pe locul 2, Dnepr.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.