„Satelitul“ a capotat la Filiași

U2

foto: csuc.ro

Dacă în prima etapă a Ligii a IV-a Dolj a stat, amânându-şi disputa cu Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“, în runda a doua, disputată sâmbătă, CS Universitatea II Craiova a fost învinsă, cu 3-1, în deplasare, de CSO Filiaşi. Gruparea gazdă, antrenată de Gigi Ciurea, a punctat prin Pârvuică (’16), Mateiţă (’75) şi Robu (’90+1), replica alb-albaştrilor venind de la Licsandru.

CSO Filiași: Lascu – Sodoleanu, Lupu, Mateiță, Stoian – Ianîcu, Hrelea, Pais, Ștefănoaica – Răducanu, Pârvuică. Au mai jucat: Miculete, Borneci, Robu.
CS Universitatea II: C. Marin – Săceanu, Licsandru, Vasilca, Cherciu – Georgescu, Gado, Ousmane Gueye, Nuță, Andruța – Ianoși. Au mai jucat: B. Dragomir, Geamănu, Vasilică.
Au arbitrat: Omar Dumitrică – Adrian Popescu, Cristian Nicola.
Observator: Valentin Drăgan.
„A fost un joc frumos de ambele părți. Și echipa Universitatea Craiova a jucat destul de bine, cu mulți jucători tineri, dintre care mulți vor ajunge la prima echipă. Toată săptămâna am avut discuții cu băieții mei, credeam că vor veni mai mulți jucători de la prima echipă şi mi-a fost frică. Dar şi copiii care au evoluat au făcut-o foarte bine. Experiența noastră și-a spus însă cuvântul“, a explicat antrenorul lui CSO Filiaşi, Gigi Ciurea.

 

Omogenitatea şi-a spus cuvântul

 

Antrenorul echipei „satelit“ a CS Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a spus că înfrângerea s-a datorat faptului că jucătorii săi evoluează de doar câteva zile împreună, dar este convins că lucrurile vor sta cu totul altfel în etapele viitoare. „A fost un meci disputat. Ne-au bătut pentru că au avut o atitudine mai bună și au fost mult mai mari. Gândiți-vă că am jucat cu niște copii în teren, cu excepția celor doi băieți de la echipa mare, Gado şi Ousmane Guaye. După trei antrenamente împreună era destul de dificil să obţinem toate punctele, dar încercăm să ne organizăm. Dorim să găsim jucători buni pentru prima echipă, acesta este scopul nostru. Să sperăm că vom reuși acest lucru. Încercăm să punem lucrurile la punct uşor-uşor“, a spus Corneliu Papură, pentru csuc.ro.
La rândul său, Ovidiu Stângă, șeful Centrului de copii și juniori al CSU Craiova, a declarat că „satelitul“ are nevoie de timp pentru a „emite“ aşa cum îşi doreşte el şi întreg staff-ul alb-albastru. „Sunt multe de spus. În primul rând, ne-am întors puțin în timp vizavi de suprafața de joc. Mă așteptam la mai mult. Pe de altă parte, sportiv vorbind, este greu să alcătuiești un prim 11 în zece zile de lucru, în condițiile în care obiectivul nostru a fost în primul rând selecția. Am avut foarte mulți jucători în probe, am rămas la un grup de jucători ca să putem acoperi competițiile care vin: liga a patra și campionatul de juniori. De partea cealaltă, am oprit ce-a fost mai de valoare, iar după jocurile de azi, valoarea lor nu este atât de bună pentru a face performanță. Suntem într-o continuă selecție. De principiu, noi ne dorim promovarea, ne dorim performanță, dar în condițiile actuale este greu. Astăzi (sâmbătă – n.r.), dintre jucătorii folosiți doar doi au mai jucat împreună. E nevoie de timp pentru a se omogeniza“, a punctat Ovidiu Stângă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.