Şcoala „Decebal“ a câştigat Memorialul „Bistriceanu“

minge-fotbal-ghimpele-630x420

Elevii de la Şcoala Gimnazială „Decebal“ din Craiova au câştigat, marti, ediţia a şaptea a memorialului „Marin Bistriceanu“ la fotbal, organizat de către Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu“ din Craiova, condusă de Silvia Cîrţu. În finală, jucătorii de la „Decebal“ au trecut de reprezentanţii şcolii gazdă, cu scorul de 4-0. Pe locul trei s-a clasat Şcoala Gimnazială „Nicolae Bălcescu“ din Craiova, care a învins în finala mică, cu scorul de 4-1, echipa Şcolii Gimnaziale „Ion Ţuculescu“ din Bănie.

La final, organizatorii au acordat şi distincţii individuale. Titlul de cel mai tehnic jucător i-a revenit unui reprezentant al Şcolii „Mihai Eminescu“, Alexandru Guşatu, fiul fostului fotbalist al Universităţii, Mugur Guşatu, iar Ionuţ Cristea (Şcoala Gimnazială „Decebal“) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

Finala şi semifinala au fost arbitrate de Silviu Bogdan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj, iar loviturile de începere au fost date de foşti jucători ai Ştiinţei, Pavel Badea şi Mugur Guşatu – la finala mică, respectiv Sorin Cîrţu şi Mircea Irimescu, la finala mare.

Profesorul Iulian Dobre, coordonatorul competiţiei, a tras concluziile după a şaptea ediţie a Memorialului „Bistriceanu“: „A ieşit bine, în pauza dintre finale a avut loc un meci demonstrativ de cinci minute între o echipă alcătuită din jucători de la echipele din finală şi echipa fostelor glorii ale Ştiinţei. Pe lângă Badea, Cîrţu, Irimescu şi Guşatu, în echipa Craiovei Maxima au mai fost Nicolae Tilihoi, Samir Zamfir şi Marian Calafeteanu. A fost chiar şi o fază inedită când Guşatu senior a fost depăşit printr-un dribling de succes de Guşatu junior. Echipele de pe podium au primit cupe, diplome şi tricouri, în funcţie de locurile ocupate“.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.