Se reuneşte familia Ştiinţei

146761maxim
 
Suporterii din Bănie nu obosesc niciodată să organizeze diferite acţiuni prin care să-şi arate ataşamentul faţă de Universitatea Craiova şi, mai ales, faţă de cei care au scris istorie în tricoul alb-albastru. Asociaţia Suporterilor Olteni (ASO), formată din mai multe facţiuni ale galeriei de pe „Ion Oblemenco“, a anunţat că mâine va avea loc a doua partidă demonstrativă de fotbal în care fanii îşi vor întâlni idolii din Craiova Maxima. Evenimentul, programat de la ora 19.00, pe stadionul „Extensiv“, se va desfăşura sub mesajul „Craiova trebuie să renască“.
„Noi le suntem veşnic recunoscători celor care au scris pagini importante în istoria echipei noastre, pe care o venerăm şi la care nu vom renunţa niciodată. Am vorbit cu câţiva dintre componenţii Craiovei Maxima şi am primit confirmarea, iar noi vrem să organizăm această întâlnire an de an. Prin această acţiune vrem să demonstrăm tuturor că Ştiinţa nu moare şi că noi, suporterii, nu ne pierdem credinţa. Ne dorim foarte mult să redevenim o forţă a fotbalului românesc. În privinţa celor două echipe ale Craiovei, nu vrem să ne pronunţăm deocamdată, nu ne grăbim să spunem pe cine vom susţine. Să vedem, în primul rând, care va fi înscrisă în campionat, apoi, în cazul în care vor participa amândouă în Liga a II-a, vom cere lămuriri cu privire la palmares. Oricum, Craiova nu mai poate sta fără fotbal încă un an“, a spus Irinel Coandă, preşedintele ASO, pentru GdS. 
Prima întâlnire fotbalistică dintre ASO şi Old Boys Craiova Maxima a avut loc anul trecut, la baza sportivă „Popeci“, şi s-a încheiat cu victoria clară a legendelor fotbalului din Bănie, 11-3, dar scorul nu a ştirbit în nici un fel relaţia dintre membrii „familiei“ Ştiinţei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.