Severinenii au dat de gustul golului

Costea

După ce miercuri a câştigat cu 5-0 în faţa sârbilor de la Djerdap Kladovo, CS Turnu Severin s-a impus vineri, pe stadionul „Municipal“, cu 3-0 în faţa divizionarei C Jiul Rovinari. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mihai Roman (‘37), Florin Costea (foto – ‘66) şi Aleksandar Arezina (‘90+2).
Antrenorul severinenilor, Jerry Gane, a început partida cu următoarea formulă: Panagopoulos – Dănănae, Durimel, Tătaru, Dzhalilov – Poiană, Olah, D. Stoica, Fl. Costea – M. Roman, Tole. Pe parcurs au mai intrat: Moustakis, Velcovici, Arnăutu, Asanovic, Biris, Dăruială, Villas, Papageridis, Arezina şi sârbul Vojislav Vranjkovic, care a venit în probe, fiind liber de contract.
Tehnicianul Jiului Rovinari, Cătălin Trofin, a mizat pe: Turianu – Traşcă, Lăcătuşu, Ahrisculesei, Neacşu – Tudorache, Stegaru, Popescu, Daviţoiu – Văcaru, Zamfir. Au mai intrat: Nicolae, Vozaru, Niţu, Manea, Mainerici, Buga şi Calotă.
Acesta a fost ultimul joc amical din perioada de pregătire pentru CS Turnu Severin, care în această iarnă a mai înregistrat următoarele rezultate: 1-1 şi 1-0 cu Minerul Mătăsari, 2-1 cu CSM Vâlcea, 2-0 cu FK Timok şi 5-0 cu Djerdap Kladovo.
Gruparea de la Dunăre va debuta în campionat pe 23 februarie, partida de la Chiajna, cu Concordia, fiind programată de la ora 15.00 (Digi Sport 1).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.