Severinenii au plecat la Herculane

CS Turnu Severin a urcat astăzi la Herculane, urmând ca până la sfârşitul lunii să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Începe greul pentru CS Turnu Severin, odată cu promovarea în Liga I crescând şi pretenţiile oltenilor, dar şi necesităţile. Aşa se face că încă de la reunirea din urmă cu aproximativ o săptămână au apărut primele modificări, în staff-ul tehnic reapărând Jerry Gane, şi ulterior în trupa lui Marian Bondrea, o serie de jucători noi venind să-şi încerce norocul la gruparea de pe malul Dunării. Azi-dimineaţă, foştii găzari au plecat în primul cantonament al verii, programat la Herculane în intervalul 24 – 30 iunie, stagiu care va fi destinat mai mult acumulărilor fizice, însă se va lucra şi cu mingea. Lotul severinenilor cuprinde 25 de jucători (14 din vechea gardă, 11 nou veniţi): portari: Mihai Şteţca, Mihai Neagoe, Andrei Marinescu (ultima dată la ALRO Slatina); jucători de câmp: Alex Dandea, Marius Bălău, Alex Giurgiu, Milan Mitic, Silviu Bălace, Adrian Olah, Alex Zaharia, Alex Neacşa, Cosmin Vancea, Paul Abba, Alex Marin, Hugo Moutinho, Marius Ologu (Astra Ploieşti), Ducu Ninu (Juventus Bucureşti), Florin Pătraşcu (Astra Ploieşti), Dragoş Stoica (CS Mioveni), Dragoş Dragalina (FC Olt Slatina), Alin Buleică (Petrolul Ploieşti), Daniane Jawad (Mureşul Deva), Karlo Primorac (NK Istra 1961), Răzvan Neagu (Petrolul Ploiesti), Dan Gavrilescu (Olimpia Satu Mare).

Mirescu, Mitroi şi Cosic – lăsaţi acasă

Spre surprinderea multora, din lotul deplasat la Herculane nu au făcut parte Alex Mirescu, Bozidar Cosic şi Ionuţ Mitroi, care, conform site-ului oficial al clubului au „probleme medicale şi urmează să se alăture lotului în cel de-al doilea stagiu de pregătire“. În cazul lui Mirescu, realitatea-i alta, fundaşul stânga este apt medical, doar că nu mai intră în vederile lui Marian Bondrea, conducătorii olteni propunându-i să accepte să fie împrumutat, contractul său fiind scadent în 2014. „Mi s-a propus să merg împrumut undeva, dar nu sunt de acord. Nu are rost, mai bine ne strângem mâna bărbăteşte şi ne vedem fiecare de drumul lui. O să mai discutăm zilele următoare şi vedem ce va fi, dar repet: nu merg împrumut“, a declarat Alex Mirescu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
Titular incontestabil în sezonul precedent, Bozidar Cosic are într-adevăr unele probleme medicale, la fel ca şi Ionuţ Mitroi, însă la mijlocaşul craiovean trebuie punctat că el tocmai şi-a încheiat contractul şi se află în renegocieri cu CS Turnu Severin. „Cosic a venit accidentat din Serbia, nu ştiu ce a făcut pe acolo, şi are nevoie de recuperare, atâta tot. La Mitroi este o situaţie mai delicată, pentru că şi-a încheiat contractul. Este nerefăcut complet, domnul profesor (Marian Bondrea – n.r.) l-ar vrea în continuare, dar rămâne de văzut dacă va continua cu noi sau nu“, a spus Marian Zaharia, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

S-au reziliat contractele lui Rusu şi Ignat

Conducerea CS Turnu Severin a anunţat ieri că s-a despărţit de doi dintre jucătorii vechi, fiind vorba despre fundaşii Liviu Rusu şi Dan Ignat, ale căror contracte au fost reziliate pe cale amiabilă. Nu a fost practic nici o surpriză, pentru că nu au prea avut minute bifate în mandatul lui Marian Bondrea şi erau conştienţi că trebuie să-şi găsească alte angajamente.
De asemenea, situaţia lui Eugen Rioşeanu, aflat la final de contract, va fi hotărâtă în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.