Severinenii au plecat spre Slovenia

Marian Bondrea şi compania au plecat azi-dimineaţă spre Slovenia, unde vor susţine un cantonament tehnico-tactic până la jumătatea lunii iulie.

Formaţia CS Turnu Severin nu vrea să facă doar act de prezenţă în Liga I, chiar dacă obiectivul oficial este salvarea de la retrogradare. Staff-ul tehnic al severinenilor îşi doreşte un parcurs frumos pe prima scenă, motiv pentru care şi-a pus speranţe mari în privinţa pregătirii din această vară. Chiar dacă primul stagiu de pregătire, de la Herculane, a dat greş, foştii găzari nu s-au abătut deloc de la program, asudând din greu pe plan local. De azi-dimineaţă însă a început o nouă etapă a pregătirii, Marius Bălău şi compania urcând în autocar pentru un drum lung, spre Slovenia, unde urmează un cantonament tehnico-tactic până pe 15 iulie. Pentru a evita oboseala, staff-ul tehnic şi cel administrativ au decis ca în timpul deplasării să se facă un mic popas, luni spre marţi urmând să se înnopteze la Zagreb.

Staff-ul tehnic al CS Turnu Severin, compus din Marian Bondrea, Jerry Gane şi Vali David, a stabilit un lot de 24 de jucători pentru acest cantonament, fiind vorba despre: portari: Mihai Şteţca, Andrei Marinescu, Mihai Neagoe; jucători de câmp: Marius Bălău, Bozidar Cosic, Alex Dandea, Florin Pătraşcu, Ducu Ninu, Alin Buleică, Milan Mitic, Silviu Bălace, Alex Giurgiu, Alex Zaharia, Alex Neacşa, Dan Gavrilescu, Dragoş Stoica, Adrian Olah, Hugo Moutinho, Cosmin Vancea, Răzvan Neagu, Alex Marin, Danielle Jawad, Marius Ologu şi Dragoş Dragalina.

În Slovenia, severinenii vor susţine patru jocuri amicale, printre care unul de lux, cu AS Roma, confruntarea urmând să aibă loc pe 14 iulie, celelalte adversare fiind NK Gorica (Slovenia, 4 iulie), NK Zagreb (Croaţia, 7 iulie) şi Simurq (Azerbaidjan, 10 iulie).

 

Abba a rămas de „vatră“, Marin nu mai este dorit

 

Din lotul CS Turnu Severin care va susţine cantonamentul dinSlovenianu face parte şi Paul Abba, atacantul nigerian neprimind viza în timp util. Acesta a rămas la Severin, unde se va pregăti după un program special, lăsat de Marian Bondrea.

Un caz aparte în ceea ce priveşte stagiul dinSloveniaîl are protagonist pe Alexandru Marin. Atacantul adus în iarnă de la Juventus Bucureşti mai are contract încă doi ani cu gruparea de la Dunăre, dar nu mai este dorit la echipă de Marian Bondrea, oficialii propunându-i să meargă împrumut la altă echipă. „Nu am acceptat varianta cu împrumutul, mai bine plec. Eu mi-aş fi dorit să rămân, dar dacă nu mai sunt dorit, ce să fac? Nu am discutat cu nici o echipă până acum, pentru că nu credeam că se va ajunge aici. După ce o să vin dinSloveniao să văd încotro mă duc, dar până atunci trebuie să mă pregătesc bine. Voi face deplasarea înSloveniapentru că sunt sub contract şi nu pot să pierd pregătirea. Eu voi încerca să demonstrez în acest cantonament că merit să rămân şi cine ştie, poate că le schimb părerea antrenorilor. Dacă nu, asta e, îmi caut altă echipă“, a declarat Alexandru Marin, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Într-o situaţie asemănătoare s-a aflat şi portarul Mihai Neagoe, care a acceptat ideea de a fi al treilea portar, cel puţin de moment. Neagoe a refuzat să plece împrumut un an, fiind convins că va reuşi să facă faţă concurenţei lui Mihai Şteţca şi Andrei Marinescu.

În ceea ce-l priveşte pe Karlo Primorac, atacantul croat nu l-a convins pe Marian Bondrea că poate face faţă Ligii I şi a fost pus pe liber.

Altfel, situaţiile lui Alex Mirescu şi Ionuţ Mitroi nu s-au rezolvat, cei doi mijlocaşi craioveni şi conducerea severineană nereuşind să ajungă până ieri la un numitor comun.

2 Comments

  1. Karo Primorac a venit cu o insolatie severa la meciul scoala in care trebuia sa impresioneze. plus ca la echipa din Severin nu vb nimeni engleza,lui fiindu-i f greu sa se inteleaga cu oficialii….stiu asta pt ca-l cunosc personal,pacat ca nu a ramas..cum e posibil sa spui ca un jucaotor convocat la nationala U21 sa nu faca fata in liga 1?se compara romania cu croatia la orice nivel fotbalistic in mom asta?D00h

  2. are 28 de ani daca nu ma insel deci a fost convocat la U 21 acum 7 ani daca era bun juca la o echipa mare pana acum.treaba cu insolatia cred ca este problema lui ca a fot la plaje inainte

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.