Severinenii au scăpat de doctori

Jucătorii formaţiei CS Turnu Severin au „vizitat“ azi-dimineaţă cabinetele medicale de la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, primind avizul medicilor pentru Liga I. Medicul divizionarei A, Ionuţ Sârbu, şi directorul sportiv Marian Zaharia au însoţit un lot de 23 de jucători în Bănie, fiind vorba despre următorii: portari: Mihai Şteţca, Mihai Neagoe, Andrei Marinescu (ultima dată la ALRO Slatina); jucători de câmp: Adrian Olah, Marius Bălău, Alex Zaharia, Alex Neacşa, Alex Marin, Hugo Moutinho, Cosmin Vancea, Bozidar Cosic, Milan Mitic, Alex Dandea, Alex Mirescu, Alex Giurgiu, Paul Abba, Silviu Bălace, Ionuţ Gosman (Juventus Bucureşti), Dragoş Dragalina (FC Olt Slatina), Alin Buleică (Petrolul Ploieşti), Marius Ologu (Astra Ploieşti), Florin Pătraşcu (Astra Ploieşti) şi Ducu Ninu (Viitorul Constanţa).

Au lipsit marocanul Jawad, care de dimineaţă a evoluat într-un joc şcoală contra juniorilor de la CSS Drobeta pe „Termo“, Eugen Rioşeanu şi Ionuţ Mitroi, care sunt în renegocieri cu oficialii de la Dunăre.

 

Jucătorii noi, puşi pe treabă

 

Atmosfera de pe holurile Policlinicii din Craiova a fost plăcută, atât jucătorii din „vechea gardă“, cât şi cei noi fiind foarte vorbăreţi şi puşi pe glume. „Obiectivul nostru este menţinerea în Liga I pentru acest an. Sper să facem transferuri bune, să vină jucători cu experinţă şi să facem o echipă puternică“, a spus lusitanul Hugo Moutinho, care, întrebat despre Universitatea Craiova, a spus că şi-ar dori să revină rapid, punctând că în Portugalia toată lumea a auzit de gruparea din Bănie: „Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar sper să revină. În Portugalia toţi ştiu de UniversitateaCraiova. Știu că e o echipă mare, cu suporteri mulţi, de Steaua şi de Dinamo s-a auzit mai puţin“.

Dintre cei noi, fundaşul Alin Buleică a afirmat că speră să aibă evoluţii bune şi ca noua sa echipă să nu aibă probleme înLigaI. „Ne-am înţeles asupra contractului, iar zilele acestea semnez. Sper să joc, să o fac bine, pentru că la Petrolul am fost mai mult accidentat, şi îmi doresc să nu avem probleme cu retrogradarea“, a spus Buleică, fiind pe aceeaşi „lungime de undă“ cu portarul Andrei Marinescu: „Aş putea spune că m-am îndrăgostit de Oltenia, am fost la ALRO, acum la Severin… Vom juca în Liga I şi sper să facem o figură frumoasă. Eu ştiu echipa, pentru că am jucat împotriva lor şi consider că vom face o figură frumoasă cu câteva îmbunătăţiri. Nu mi-e frică de concurenţă, cel mai bun să apere“, a spus Marinescu.

Atacantul lui FC Olt Slatina, Dragoş Dragalina, speră să se realizeze transferul său la Severin, pentru că îşi doreşte mult să evolueze pe prima scenă. „Mai am trei ani de contract cu Oltul, dar vreau să joc la Severin, pentru că e Liga I şi e altceva… Sper că voi rămâne şi promit să-mi fac treaba cât pot de bine“, a punctat Dragalina.

Pentru jucătorii grupării de la Dunăre urmează o pregătire pe plan local, urmând ca pe 24 iunie să plece în primul stagiu de pregătire, la Băile Herculane, urmând să-şi încarce „bateriile“ până la sfârşitul lunii. Cel de-al doilea cantonament se va desfăşura în perioada 2-14 iulie în Austria, cartierul general nefiind deocamdată stabilit.

 

Galerie foto:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.