Severinenii, gata de luptă

Gane Stathis

Antrenorul principal al CS Turnu Severin, Jerry Gane, a susţinut astăzi, la stadionul „Municipal”, o conferinţă de presă în care a făcut bilanţul perioadei de pregătire din această iarnă, prefaţând totodată jocul cu Concordia Chiajna, programat sâmbătă, de la ora 15.00 (Digi Sport 1), în deplasare.
„A fost o perioadă grea, în care s-a muncit mult. Am depus eforturi mari, atât noi, cât şi conducerea administrativă, şi ne dorim să fie vizibile pe teren. Sunt mulţumit de lotul pe care-l am, îmi pare rău doar că unii dintre jucători nu i-am avut la dispoziţie de la bun început. Am încredere în băieţi şi sper să începem campionatul cu dreptul“, a spus Jerry Gane, conform site-ului oficial al clubului oltean. „Va fi un meci greu la Chiajna, ştiu că este o echipă incomodă. Suntem încrezători într-un rezultat bun, avem nevoie foarte mare de puncte. Nu ne interesează să facem spectacol, ci să obţinem cât mai multe puncte din jocurile pe care le avem de disputat. Merită să dăm totul pentru un retur cât mai prolific, suntem încrezători în forţele noastre“, a completat antrenorul craiovean.
Jerry Gane a vorbit şi despre modificările de ultimă oră de la nivelul lotului de jucători: „Neacşa şi Bălău au fost reprimiţi în echipă, dar trebuie să recupereze perioada de pregătire ratată, pentru că nu au fost cu noi în cel de-al doilea stagiu de pregătire“.
CS Turnu Severin nu va conta în jocul cu Concordia Chiajna pe Alex Neacşa şi Joel Thomas, ambii fiind suspendaţi din cauza cumulului de galbene.
Lotul oltenilor pentru retur: portari: Dumitru Hotoboc, Stavros Iosipou, Marian Mecea, Leonidas Panagopoulos; fundaşi: Antonio Asanovic, Marius Bălău, Alexandros Biris, Ovidiu Dănănae, Andrei Dăruială, Alexander Durimel, Iskadar Tzhalilov, Nikolaos Moustakis, Ionuţ Tătaru, Gabriel Velcovici, Vassilis Villas; mijlocaşi: Mirza Hasanovic, Adrian Olah, Philippos Papagherides, Cristian Poiană, Dorel Stoica, Vojslav Vranjkovic; atacanţi: Aleksandar Arezina, Sergiu Arnăutu, Florin Costea, Cosmin Fruntelată, Mihai Roman, Joel Thomas, Oliver Tole.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.