Severinenii s-au distrat cu Kladovo

Jerry_0055

CS Turnu Severin a obţinut o victorie cât se poate de concludendă în amicalul disputat miercuri, în cadrul cantonamentului pe care îl susţine în Serbia, la Kladovo, în faţa formaţiei din localitate, Djerdap, scor 5-0. Pentru oltenii de la Dunăre au marcat: Mihai Roman (‘2), Florin Costea (‘20), Oliver Tole (‘51, ’60) şi Velcovici (‘71).
„A fost un antrenament bun, o partidă în care am urmărit consolidarea relaţiilor de joc“, a spus, pentru GdS şi sport-vartos.ro, Jerry Gane, care a mizat pe următorii jucători: Panagopoulos – Dănănae, Tătaru, Biris, Dzalilov – Poiană, Olah, D. Stoica, Fl. Costea – Thomas, M. Roman. Au mai intrat: Hotoboc, Amadio – Durimel, Asanovic, Moustakis, Dăruială, Velcovici, Papageridis, Villas, Arnăutu, Tole şi Arezina. Hasanovici, Brata şi Avramescu au fost menajaţi pentru acest joc, cei trei întâmpinând mici probleme medicale.
CS Turnu Severin va încheia vineri dimineaţă stagiul de pregătire de la Kladovo, zi în care va susţine următorul joc de verificare. Dorel Stoica şi compania o vor întâlni pe divizionara C Jiul Rovinari, confruntarea fiind programată de la ora 14.00, posibil pe stadionul „Municipal“, decizia urmând să se ia zilele următoare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.