Severinul şi Pandurii vor puncte din deplasare

Pandurii_0101
S-a terminat vacanţa pentru formaţiile din Liga I, LPF programând pentru acest sfârşit de săptămână startul minireturului, mai exact etapa a 20-a, rundă în care ambele formaţii oltene, CS Turnu Severin şi Pandurii Târgu Jiu, vor evolua în deplasare.
Prima va intra în luptă CS Turnu Severin, trupa antrenată de Jerry Gane urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 15.00 (Digi Sport 1), pe Concordia, la Chiajna. „Va fi un meci greu, ştiu că este o echipă incomodă. Suntem încrezători într-un rezultat bun, avem foarte mare nevoie de puncte. Nu ne interesează să facem spectacol, ci să obţinem cât mai multe puncte din jocurile pe care le avem de disputat“, a declarat “principalul” severinenilor, Jerry Gane.
Tot sâmbătă, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), Pandurii Târgu Jiu va juca împotriva Ceahlăului, iar gorjenii sunt convinşi că se pot impune în jocul de la Piatra Neamţ. „Suntem pregătiţi să începem acest mini-retur. Eu zic că băieţii s-au obişnuit cu noul tehnician, Cristi Pustai, şi sper să debutăm cu bine. Ca să ne atingem obiectivul, trebuie să pornim bine şi ne dorim din tot sufletul să câştigăm la Piatra Neamţ. Nu va fi uşor, suntem conştienţi de acest lucru, pentru că Ceahlăul luptă pentru evitarea retrogradării şi nu-şi permite să piardă puncte pe teren propriu. I-am văzut în Antalya, arată bine echipa adversă, dar sunt încrezător în valoarea jucătorilor noştri şi sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte în cont”, a declarat preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.