Slătinenii, obligaţi să câştige cu CSM Vâlcea

minge
 
Etapa a 28-a din Liga a II-a, seria a 2-a, programează derbiul oltenesc FC Olt Slatina – CSM Vâlcea, partida de sâmbătă, de pe stadionul „1 Mai“, de la ora 13.00 (Dolce Sport 2), având o mare importanţă pentru gazde, care au mare nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare. 
„Încercăm să depăşim momentele dificile, pe toată lumea a afectat eşecul de la Luceafărul Oradea. Suntem puţin cu moralul la pământ, dar trebuie să ne mobilizăm foarte bine şi să aducem victoria. Nu ne gândim la parcursul adversarilor, au o echipă bună, dar aţi văzut că am fost la un pas de victorie cu Poli, la Mioveni, acum la Luceafărul Oradea, noi ne gândim la jocul nostru, cum să facem să obţinem victoria“, a declarat fundaşul Daniel Giurcă, pentru Gazeta Nouă. De partea cealaltă, vâlcenii de la CSM au anunţat că vin să joace şi să câştige toate cele trei puncte dacă este posibil.
Un meci cu mare încărcătură psihică îl dispută şi Damila Măciuca la Drăgăşani, sâmbătă, de la ora 11.00. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu primeşte vizita Luceafărului Oradea, o formaţie imprevizibilă, iar oltenii nu concep să nu câştige cele trei puncte puse în joc, pentru a-ş continua astfel drumul spre Liga I. „Sunt şanse destul de mari să promovăm, chiar de pe locul trei. Nu vreau să comentez mai multe, nu ar fi bine, pentru că s-ar interpreta că vrem să influenţăm vreo decizie“, a declarat, pentru liga2.ro, Dan Niţu, unul dintre finanţatorii echipei Damila Măciuca.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.