Sporting Lisabona a anunţat că l-a achiziţionat pe Marius Niculae

MariusNiculae_Vaslui_iul12_x1

foto:sport365.ro.

Clubul Sporting Lisabona a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae (foto, în galben), revine la gruparea lusitană, precizând că românul a fost mereu „un jucător foarte îndrăgit de fani”, informează Mediafax. „Marius Niculae a revenit la Sporting. Atacantul român în vârstă de 31 de ani vine la clubul nostru de la Vaslui, în momentul în care era pe locul doi în topul marcatorilor din campionatul României, cu 11 goluri, putând fi o bună întărire pentru atac. Marius Constantin Niculae revine pe Alvalade, unde a fost mereu un jucător foarte îndrăgit de fanii Sportingului. Niculae a jucat la Sporting în perioada 2001-2005”, se arată pe site-ul oficial al clubului lusitan, care nu precizează durata contractului.
Cotidianul O Jogo scria, miercuri, că atacantul echipei FC Vaslui, Marius Niculae, va semna un contract pe un an şi jumătate cu formaţia Sporting Lisabona.
Marius Niculae, în vârstă de 31 de ani, a jucat în cariera sa la formaţiile Dinamo Bucureşti, Sporting Lisabona, Standard Liege, FSV Mainz, Inverness, Kavala şi FC Vaslui.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.