Stoichiţoiu şi Bălan au efectuat vizita medicală

DSC_0061

Jucătorii formaţiei craiovene CS Apa şi-au reluat astăzi pregătirile, şedinţa de dimineaţă fiind „servită“ la stadionul „Constructorul“ din Lunca Jiului, pentru că „terenul s-a menţinut foarte bine după ploile din ultimul timp”, după cum susţine antrenorul Ionel Luţă. De la pregătire au lipsit motivat Renato Bălan şi Giani Stoichiţoiu (foto, în centru), cei doi prezentându-se în jurul prânzului la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, unde au efectuat vizita medicală.
„Totul a fost în regulă, acum nu ne rămâne decât să ne pregătim şi să obţinem cât mai multe puncte în campionat. Salvarea de la retrogradare este un obiectiv realizabil în opinia mea, pentru că avem un lot tânăr, dar valoros şi un staff tehnic cu experienţă“, a declarat Giani Stoichiţoiu, pentru GdS şi sport-vartos.ro.
„Singurul jucător rămas fără vizita medicală efectuată este Mihai Flori, dar o să-i găsim şi lui o ‘fereastră’ într-o zi la Policlinică şi o să rezolvăm problema. Toată lumea este aptă de muncă şi trebuie să pună osul la treabă, pentru că ne aşteaptă un retur foarte greu“, a declarat directorul sportiv al CS Apa, Ion Mihai, pentru GdS şi sport-vartos.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.