TE FACI FRATE CU BULGARU’ CA SĂ ORGANIZEZI EURO

Preşedintele Federaţiei Bulgare de Fotbal, Borislav Mihailov, a reafirmat, astăzi, posibilitatea unei candidaturi comune România – Bulgaria pentru organizarea Campionatului European din 2020, precizând că a discutat despre acest subiect cu un coleg român, deşi este vorba de o perspectivă îndepărtată. „Am discutat despre acest subiect cu un coleg român, dar este o perspectivă foarte îndepărtată. Mai este mult timp până atunci“, a spus Mihailov la televiziunea naţională bulgară, menţionând că nu sunt motive pentru ca Bulgaria să nu candideze pentru găzduirea Euro-2020, informează novinite.com, citat de Mediafax.

Borislav Mihailov este de părere că înBulgariavor fi condiţiile necesare pentru a se organiza Campionatul European, însă împreună cu altăţară. El şi-a argumentat afirmaţiile vorbind despre un nou stadion ce se va construi laSofia, precum şi de posibilitatea unor noi arene înVarnaşi Burgas.

Mihailov a mai declarat, în luna martie, că este posibil ca România şi Bulgaria să depună o candidatură comună pentru organizarea Campionatului European din 2020. „Dacă vom construi un nou stadion naţional şi dacă vom renova alte trei arene, împreună cu colegii noştri din România am putea candida pentru Campionatul European din 2020. Totul se întâmplă treptat, pas cu pas. Mai întâi campionatele U17 şi U19. Trebuie să îmbunătăţim stadioanele din Varna şi Burgas pentru a corespunde standardelor UEFA“, a spus el atunci.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.